Kumaha Bisa Beets

 Kumaha Bisa Beets

Timothy Ramirez

Daptar eusi

Kalengan bit langkung gancang sareng langkung gampang tibatan anu anjeun bayangkeun. Dina artikel ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngalakukeunana sangkan anjeun salawasna boga loba di leungeun iraha wae nu peryogi eta.

Mun anjeun resep bit anjeun bakal ngarasakeun Pangaléngan aranjeunna keur dipake sapanjang taun. Ieu saé upami anjeun gaduh tambahan ti kebon, atanapi kéngingkeun sababaraha ti toko grosir.

Éta ngeunah langsung tina toples, sareng anjeun tiasa dianggo dina smoothies, sop, barang dipanggang, sareng seueur resep anu sanés.

Di handap ieu kuring bakal nunjukkeun ka anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kumaha carana ngadamel bit kaleng, kalayan petunjuk anu lengkep <4 lengkah-demi-lengkah> Kaleng pikeun <4-lengkah-lengkah-lengkah-lengkah-lengkah-lengkahna. ning nya éta anu diaméterna kira-kira 1-2″, kulitna mulus, jeung daunna lincah.

Ieu bakal méré rasa jeung tékstur nu pangalusna. Anu langkung ageung condong langkung tangguh sareng serat, anu henteu cocog pikeun pangaléngan.

Variétas beureum mangrupikeun pilihan anu paling populér. The Ruby Queen, nu boga rasa hampang tur amis, nyaeta salah sahiji karesep kuring.

Nyiapkeun Beets Pikeun Pangaléngan

Nyiapkeun bit anjeun pikeun Pangaléngan gampang. Mimiti potong greens off, tapi ninggalkeun 1-2 "tina batang napel. Teras bilas, usapkeun rereged sareng lebu.

Salajengna, teundeun kana cai anu ngagolak, ditutupan, salami 15-20 menit pikeun ngalembutkeun kulit. Kade ulah kaleuleuwihi.

Tiiskeun ku cara ditempatkeun dina cai és. Lajeng miceun bobot pinuh, sarta ngagunakeun Anjeunjempol pikeun gently rub kulit kaluar. Panungtungan, tetep sadayana, atanapi potong saparapat.

Anjeun ogé kedah ngabersihan sareng ngabersihan kendi sateuacan dianggo salaku bagian tina léngkah persiapan anjeun.

Tulisan Patali : Gancang & amp; Resep Beets Acar Kulkas Gampang

Beets ngagolakkeun saméméh Pangaléngan

Beets Pangaléngan Tekanan

Hiji-hijina métode anu aman pikeun bit Pangaléngan nyaéta ngagunakeun kaléng tekanan, sabab mastikeun yén sakabéh baktéri ngabahayakeun ancur.

Hal ieu alatan éta kadaharan asam low, sarta boga résiko luhur botul ainum tina klostridium taneuh

Tempo_ogé: Perawatan Tutuwuhan Succulent & amp; Panungtun Ngembang Guide

Alat nu ngandung kanopi clostridium. & amp; Alat Diperyogikeun

Di handap ieu daptar barang anu anjeun peryogikeun, janten sakedap kanggo nyandak sadayana sateuacan anjeun ngamimitian. Ngalakukeun ieu bakal ngagampangkeun prosésna. Anjeun tiasa ningali daptar lengkep alat sareng suplai abdi di dieu.

  • ATAU spidol Permanén

Cara Nyimpen Bit Kaleng

Saméméh nyimpen bit kaléng, pencét tengah tutupna pikeun mariksa masing-masing boga segel anu pas. Lamun obah pisan, hartina teu segel.

Tong hariwang, anjeun masih bisa ngadahar anu henteu disegel. Anjeun ngan ukur kedah nempatkeun kana kulkas, teras dianggo heula.

Upami teu kitu, disimpen di tempat anu tiis sareng poék. Tempat-tempat sapertos pantry, lomari, atanapi ruangan bawah tanah anjeun mangrupikeun pilihan anu saé.

Sabaraha lami kaleng kaleng?

Kaleng bitbisa lepas nepi ka 12-18 bulan, salami aranjeunna disimpen leres. Saméméh ngadahar éta, sok parios pikeun mastikeun tutupna masih disegel pageuh.

Beets kaléng anu disegel siap disimpen

FAQ

Dina bagian ieu, kuring bakal ngajawab patarosan anu paling sering ditaroskeun ngeunaan kaléng beets.

Naha anjeun tiasa ngabét tanpa kaléng tekanan?

Anjeun teu tiasa aman tiasa beets tanpa kaléng tekanan. Penting pisan pikeun ngagunakeun kaléng tekanan kusabab kanyataan yén éta mangrupikeun katuangan asam anu rendah.

Tempo_ogé: Kumaha Bisa Kacang Héjo

Naha anjeun tiasa nganggo bit atah pikeun pangaléngan?

Henteu, anjeun henteu kedah bungkus bit atah sateuacan pangaléngan. Anjeun kedah kulub heula, teras mesek kulitna pikeun mastikeun kasalametan pangan.

Naha anjeun kedah kulub bit sateuacan dialéng?

Enya, kudu kulub sakeudeung samemeh dialengan supaya kulitna lemes, matak gampil mesekna.

Kaleng kaleng teh teu hese, da kitu pahala. Tambih Deui, anjeun bakal senang anjeun ngalakukeun éta nalika anjeun gaduh aranjeunna sareng siap dinikmati iraha waé anjeun resep. Yum!

Upami anjeun hoyong gaduh kebon sayuran anu produktif pisan di rohangan mana waé, anjeun peryogi salinan buku abdi Sayuran Vertikal . Éta bakal nunjukkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang, sareng anjeun bakal nampi 23 léngkah-léngkah proyék anu anjeun tiasa ngawangun nyalira! Pesen salinan anjeun ayeuna.

Lebih seueur tentang buku Sayuran Vertikal abdi di dieu.

Selengkapnya Tulisan Pangaléngan Pangan

Bagikeun tip anjeun pikeunPangaléngan bit dina bagian komentar di handap.

Resep & amp; Parentah

Ngahasilkeun: 8 pints

Kumaha Cara Tiasa Beets

Pangaléngan bit seger téh gampang jeung teu butuh loba waktu. Turutan parentah step by step di handap pikeun neuleuman persis kumaha panas pak jeung ngolahna.

Waktos Nyiapkeun 20 menit Waktu Masak 1 jam Waktu Tambihan 20 menit Waktos Total 1 jam 40 menit

Bahan 16 pon <175 gelas <175 gelas
    cai

Parentah

  1. Nyiapkeun kaléng tekanan Anjeun - Teundeun rak toples kana kaléng tekanan, tuluy eusian ku 2-3” cai nu ngagolak, per manual pamaké canners Anjeun. Modél béda bisa rupa-rupa.
  2. Pek kendi - Eusian kendi Pangaléngan panas kalawan disiapkeun, beets peeled, jeung gently pak eta di pageuh, jaga ulah ngarecahna.
  3. Tambahkeun cai nu ngagolak - Paké beets Pangaléngan" tuang cai nu ngagolak dina unggal jar cai ngagolak dina unggal 1 ladle. luhur.
  4. Leupaskeun gelembung hawa - Pake alat popping gelembung atawa tusuk kai pikeun miceun gelembung hawa. Ulah make logam nanaon pikeun ieu, sabab bisa ngaruksak kaca.
  5. Teundeun tutup jeung cingcin dina -Teundeun hiji cingcin kedap tur kedap dina anduk kertas masing-masing. amankeun aranjeunna, bari teu leuwih tightening.
  6. Putkendi kana kaléng tekanan - Paké alat angkat anjeun pikeun nempatkeun kendi kana kaléng sacara saksama.
  7. Konci tutupna kana kaléng - Teundeun luhureun kaléng anjeun, konci kana tempatna, terus kulub dina panas luhur.
  8. 10 menit saméméh kaléng ditutupan. éta. Teruskeun pemanasan nepi ka 11 PSI pikeun dial gauge, sarta 10 PSI pikeun weighted. Lajeng prosés kendi salila 30 menit.
  9. Leupaskeun kendi - Pareuman panas sarta ngidinan kaléng pikeun niiskeun sagemblengna saméméh dibuka jeung miceun kendi.
  10. Tiiskeun jeung labél aranjeunna - Hayu kendi diuk nepi ka ngahontal suhu kamar, teras cabut pita jeung labél. Anjeun tiasa nyerat dina luhureun nganggo spidol permanén, atanapi nganggo labél anu tiasa larut.

Catetan

  • Kusabab bit mangrupikeun tuangeun asam rendah, éta kedah kaléng tekanan. Ieu hiji-hijina cara pikeun mastikeun sakabeh baktéri ancur, sarta yén maranéhna aman pikeun didahar.
  • Penting pikeun ngajaga kendi panas sepanjang waktos. Janten rencanakeun sateuacanna sareng kulub cai pamrosésan sateuacan ngeusian, teras tempatkeun di dinya pas dibungkus.
  • Oge, pastikeun damel gancang-gancang pikeun ngapak kendi supados henteu tiis sateuacan ngolah.
  • Entong hariwang upami anjeun ngadéngé sora ping acak nalika kendi tiis, éta hartosna tutupna tiis.sealing.
  • Lamun anjeun cicing di luhurna leuwih luhur ti 1.000 suku dpl, mangka anjeun bakal kudu nyaluyukeun pon tekanan anjeun sarta waktu ngolah. Punten tingali bagan ieu kanggo konvérsi anu leres.

Émbaran Gizi:

Ngahasilkeun:

16

Ukuran Porsi:

1 cangkir

Jumlah Per Porsi: Kalori: 62 Total Lemak: 0g Lemak Jenuh: 0g Ch 0 g Lemak Jenuh: 0mg Ch 0 g Lemak Jenuh: 0g. 112mg Karbohidrat: 14g Serat: 3g Gula: 11g Protéin: 2g © Gardening® Kategori: Ngawétkeun Pangan

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.