Kumaha Jieun Sup Kentang Sehat (Resep)

 Kumaha Jieun Sup Kentang Sehat (Resep)

Timothy Ramirez

Sup kentang séhat gancang didamel ku resep anu gampang ieu. Ieu hidangan haneut, creamy, jeung nikmat sakabeh kulawarga anjeun bakal ngarasakeun. Dina postingan ieu kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamelna léngkah-léngkah.

Upami anjeun resep cozying dugi ka mangkok sup kentang anu saé, anjeun pasti hoyong ngadamel resep anu séhat ieu.

Resep ieu langkung hampang tibatan seueur versi klasik, gampang pisan ngadamelna, sareng raos teuing. Ieu bakal gancang jadi favorit kulawarga.

Di handap ieu kuring bakal babagi resep sop kentang cageur kuring jeung anjeun, sarta méré Anjeun ton tips pikeun kumaha carana nyieun eta.

Sup Kentang Sehat Homemade

Resep sup sehat ieu nyiptakeun hidangan hearty jeung keusikan thickened jeung kentang jeung kembang engkol pureed, jeung crunch ditambahkeun tina bacon jeung 43 turkey seger pasti alesan naha anjeun boga turnkey hejo. hayang nyieun:

  • Hearty jeung keusikan
  • Dijieun healthier ku thickening jeung kembang engkol, versus krim beurat jeung tipung
  • Waktos Prep téh ngan 15 menit
  • Hidangan sampurna pikeun sakabeh kulawarga
  • Bisa beku dina porsi tunggal pikeun 1 staples umum
  • Bahan-bahan anu pohara affordable ti 1 staples

    Sup kentang sehat siap dinikmati

    Kumaha Rasa Sup Kentang Sehat Ieu?

    Sup kentang ieu raoseun raoseun dina mangkok, anjeun bakal poho yén éta séhat. Mibanda tékstur creamy, acan saimbang jeungcrunch nyugemakeun tina Bacon jeung bawang hejo.

    Rasa ditingkatkeun ku ngan sababaraha ciwit uyah jeung cabé, nu nambahkeun sababaraha jero tur bungbu kana eta.

    Anu béda ngeunaan resep ieu kumaha urang thicken eta. Kalayan ngagunakeun kembang engkol, urang tiasa ngirangan jumlah kentang, sareng ngaleungitkeun bahan anu teu séhat sapertos tipung sareng krim tinggi lemak.

    Éta nyampur kana sup kalayan gampang, tanpa aya degradasi rasa atanapi tékstur.

    Dahar sasudan sup kentang sehat abdi

    Sup Kentang Sehat Bahan-bahanna dina waktos anu sami

    teu aya bahan anu biasa. Di handap ieu aya hal-hal anu anjeun peryogikeun, ogé substitusi opsional anu anjeun tiasa dianggo upami anjeun hoyong.
    • Kentang - Ieu mangrupikeun bahan utama, sareng nyayogikeun rasa sareng ketebalan primér. Abdi ngadamel sareng nguji resep ieu nganggo Russets seger, tapi anjeun tiasa nganggo Yukon Gold atanapi anu bodas buleud tibatan.
    • Kembang Engkol – Nalika dipanggang sareng dimurnikeun, kembang engkol nawiskeun kandel kalori anu langkung handap anu nyusahkeun sareng rasa sareng tékstur kentang.
    • Kembang kol sareng minyak zaitun anu dianggo pikeun ngagoreng. Kuring milih minyak zaitun, sabab éta lemak séhat. Tapi anjeun tiasa ngagentos mentega, atanapi minyak goreng anu sanés anu anjeun pikahoyong.
    • Susu - Ieu nyayogikeun bagian tina dasar krim. Kuring dipaké skim pikeun nyimpen etaséhat, tapi anjeun tiasa nganggo jinis naon waé anu anjeun gaduh, ti anu henteu gajih dugi ka sadayana.
    • Kaldu hayam – Kaldu hayam nambihan rasa kana kentang nalika kulub. Upami diperlukeun, anjeun tiasa ngagentos cai biasa, atanapi teundeun 4 kubus bouillon.
    • Bacon - Kuring nganggo daging kalkun pikeun ngirangan lemak jenuh. Éta nambihan rasa tambahan, tékstur, sareng protéin. Tangtosna anjeun tiasa nganggo daging babi upami anjeun resep, éta henteu bakal séhat. Atanapi anjeun tiasa ngalangkungan sadayana.
    Ngagoreng daging kalkun
    • Bawang - Ieu ngabantuan nyiptakeun rasa umami anu beunghar, khususna sakali karamel, ogé rasa amis anu lembut. Abdi nyarankeun ngagunakeun boh bodas atawa konéng.
    • Bawang héjo – Ieu gede pikeun garnishing jeung warna, tapi ogé ngaronjatkeun rasa bawang, sarta méré crunch tambahan. Anjeun tiasa ngaleungitkeun ieu upami anjeun sanés kipas, atanapi upami anjeun henteu gaduh.
    • Bawang bodas - Nambihan rasa anu beunghar ku bumi kana resep.
    • Krim haseum - Kuring nganggo versi anu hampang pikeun ngirangan panggunaan lemak jenuh, tapi anjeun tiasa ngagentos yoghurt anu teu jenuh atanapi lengkep. Hal ieu méré sup kentang cageur ieu rada tang, sarta AIDS di thickening eta.
    • Kéju - Ieu dipaké pikeun nambahkeun rasa jeung ketebalan kana dasarna, kitu ogé pikeun garnishing. Paké kéju lampu atawa gajih-gratis. Atawa, lamun anjeunAnjeun ogé tiasa ngaleungitkeun éta, sanaos ieu bakal ngarobih rasa sareng konsistensi.
    • Uyah – Ieu mangrupikeun panambah rasa, tapi anjeun tiasa ngalangkunganana upami anjeun resep pilihan natrium anu langkung handap.
    • Lada - Ieu nambihan catetan rempah-rempah kana resep ieu.<20 pikeun resep séhat.<20 pikeun resep kentang ieu.
    • Lada. & amp; Parabot

      Saméméh nyieun sup kentang séhat Anjeun, kumpulkeun kabéh pakakas jeung pakakas Anjeun. Sadaya anu anjeun peryogikeun didaptarkeun di dieu.

      • Péso pangupas
      • Nyadangkeun sendok sup

      Tips Pikeun Nyiptakeun Sup Kentang Sehat

      Kuring nyiptakeun resep sup kentang ieu pikeun ngajantenkeun éta séhat, serat anu langkung luhur, sareng langkung handap natrium sareng lemak jenuh tibatan versi tradisional.

      Bahan-bahan dasarna tiasa dieksperimen ku anjeun.

      stituting kirang kembang engkol jeung leuwih kentang, upami Anjeun hoyong.

      Tempo_ogé: Ngawétkeun Waluh Ukiran - Tambih Deui 7 Tip Pikeun Ngajantenkeun Éta Langkung Lama

      Resep ieu sabenerna pisan gampang jeung fléksibel pikeun nyaluyukeun bahan sangkan tetep cageur, bari tetep ngajaga produk ahir nikmat.

      FAQs

      Ieu ilahar aya sababaraha patarosan lamun nyobian hal anyar. Di handap ieu kuring parantos ngajawab anu paling umum. Upami anjeun teu tiasa mendakan milik anjeun di dieu, tanyakeun dina koméntar di handap ieu.

      Dupi abdi tiasa ngadamel sup kentang sehat ieu vegetarian?

      Anjeun bisa nyieun vegetarian ieu ku skipping daging kalkun atawa ngaganti eta pikeun alternatif tanpa daging, sarta ngagunakeunkaldu sayur. Anjeun ogé tiasa ékspérimén sareng ngaleungitkeun susu atanapi nganggo krimer non-susu, tapi anjeun kedah ningkatkeun jumlah kaldu pikeun ngimbangan.

      Dupi abdi tiasa ngadamel resep sup kentang sehat ieu rendah lemak?

      Resep sop kentang sehat ieu geus leuwih handap gajih ti nu klasik. Kuring ngalakukeun ieu ku ngagunakeun susu skim tinimbang krim haseum sakabeh, tinimbang gajih pinuh, daging kalkun tinimbang babi, sarta kuring ngaleungitkeun sagala pamakéan mentega.

      Mun anjeun mikaresep hidangan cozy usum ieu, anjeun bakal resep resep sup kentang cageur ieu. Aya rasa gurih anu ngeunah pisan dugi ka sendok anu terakhir.

      Upami anjeun hoyong diajar sadayana anu kedah terang ngeunaan dewasa tibatan kaluar, buku kuring Vertical Vegetables mangrupikeun anu anjeun peryogikeun. Tambih Deui, anjeun bakal nampi 23 proyék anu anjeun tiasa ngawangun di kebon anjeun nyalira. Pesen salinan anjeun ayeuna!

      Tempo_ogé: Kumaha Cai A Jade Plant

      Leres langkung seueur ngeunaan buku Sayuran Vertikal abdi di dieu.

      Selengkapnya Resep Segar Taman

      Langkung Ngeunaan Kentang

      Bagikeun resep sup kentang sehat karesep anjeun dina bagian koméntar di handap.

      <7;> Resep & amp; Parentah Ngahasilkeun: 12 cangkir

      Resep Sup Kentang Sehat

      Resep sup kentang sehat ieu mangrupa hidangan haneut, creamy, jeung nikmat sakabeh kulawarga anjeun bakal ngarasakeun. Kuring nyieun eta torek ku ngagunakeun puree kembang engkol jeung bahan ngurangan-lemak, bari tetep ngajaga rasa euyeub.

      Waktos Prep 15menit Waktos Masak 15 menit Waktu Tambihan 25 menit Waktos Total 55 menit

      Bahan

      • 2 ½ pon kentang russet, dikupas sareng potong 1” kubus
      • 1 siki hayam dicincang
      • 1 sihung hayam dicincang
      • 1 sihung hayam dicincang
      • 11>
      • 1¼ cangkir susu skim
      • 1 cup bawang bombay, dicincang
      • 1 cup low-lemak abon kéju cheddar
      • ¾ cup light sour cream
      • 2 sendok minyak zaitun
      • 1 sendok teh <1 lt> 1 séndok téh bawang bodas dicincang <1 lt. cabe hideung
      • 6 keureut daging kalkun
      • 2 bawang héjo, dicincang

    Parentah

    1. Nyiapkeun kembang engkol - Teundeun potongan kembang engkol dina loyang lambar jero dilapis ku kertas parchment. Drizzle 1 séndok minyak zaitun leuwih eta, sarta sprinkle jeung 1 séndok uyah. Panggang dina oven dina 400 ° F pikeun 20-25 menit nepi ka garpu lembut. Sanggeus rengse piceun jeung sisihkan.
    2. Jieun puree - Tambahkeun kembang engkol asak, susu, krim haseum, uyah jeung cabé sésana pikeun Blénder, sarta puree nepi ka rata. Sisihkeun.
    3. Masak Bacon - Tuang sésana minyak zaitun kana handap oven Walanda atawa pot anjeun, nempatkeun Bacon di luhur jeung masak dina panas sedeng nepi ka luhur salila 6-7 menit, atawa nepi ka garing sakumaha dipikahoyongna. Angkat, ngantepkeun tiis, teras potong atanapi potong leutikpotongan.
    4. Masak bawang jeung bawang bodas - Gabungkeun bawang dicincang, bawang bodas dicincang jeung ½ tina bawang héjo jeung 2-3 sendok kaldu hayam dina pot. Masak dina medium 7 menit dugi bawang tembus.
    5. Bangun dasar anjeun - Tambahkeun kentang dikupas jeung dicincang kana pot jeung sésana kaldu. Bawa ka kulub lajeng ngurangan jeung masak kalawan tutup on 15 menit. Kentang anjeun kedah lembut garpu.
    6. Adun - Anggo Blénder immersion pikeun megatkeun potongan panggedena, sarta campur sup anjeun ka tékstur nu dipikahoyong.
    7. Kentel - Tambahkeun campuran puree kembang engkol, ⅔ cangkir kéju, sarta ½ tina bacon kana pot jeung aduk sagalana babarengan.
    8. Ngahias jeung sajikeun - Anggo sésa bawang héjo, daging babi, jeung kéju pikeun ngahias mangkok sup kentang séhat nalika dilayanan.

    Émbaran Gizi:

    Hasil:

    6

    Ukuran Porsi:

    4 porsi: 4 porsi: 4 porsi: 4 porsi 7 Lemak Total: 18g Lemak Jenuh: 7g Lemak Trans: 0g Lemak Tak Jenuh: 9g Kolesterol: 45mg Natrium: 1689mg Karbohidrat: 55g Serat: 7g Gula: 9g Protéin: 19g © Gardening® Kategori 4>
Kebon

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.