Gancang & amp; Gampang Acar Tomat Héjo Resep

 Gancang & amp; Gampang Acar Tomat Héjo Resep

Timothy Ramirez

Daptar eusi

Acar tomat hejo gampang nyieunna, da resepna mah ngeunah pisan. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngalakukeunana, léngkah-léngkah.

Resep acar tomat héjo ieu nikmat. Éta tart kalayan sentuhan rasa amis pikeun nyaimbangkeun rasa.

Éta ogé saderhana pisan pikeun nyéépkeun sakumpulan, sareng cara anu saé pikeun ngagunakeun sadaya buah-buahan akhir usum anu henteu asak tina kebon anjeun.

Di handap ieu kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel resep tomat héjo acar gancang ieu ngan ukur sababaraha léngkah.

Tomat anu kantos didamel di bumi.

Tomat anu anjeun kantos didamel di bumi.

Tomat anu anjeun kantos didamel di bumi.

nyaho kumaha rasana loba nu héjo nu moal ripen saméméh ahir musim. Acar nyaéta cara anu saé pikeun ngagunakeunana supados henteu boros.

Resep ieu tiasa dianggo kusabab gampang, sareng anjeun tiasa ngadamelna dina sababaraha menit. Éta ogé nikmat, sareng anjeun ngan ukur peryogi sababaraha bahan umum pikeun nyéépkeun hiji angkatan.

Acar tomat héjo kuring siap didahar

Kumaha Rasa Acar Tomat Héjo?

Tomat héjo acar ieu rasana siga acar tradisional, tapi bédana rada unik.

Tomat héjo leuwih teguh tibatan beureum, tapi rasana kurang renyah tibatan bonteng.

Resep ieu merlukeun dill seger, bawang bodas, jeung sambel gula, nu nyaimbangkeun cuka, sarta méré rasa vibrant.profil rasa tart.

Rasana pangalusna sanggeus dina kulkas salila sahenteuna sapoé jadi kabéh bahan bisa marinade jeung nyampur merata.

Tempo_ogé: 20+ Kado Kebon Unik Pikeun Ibu

Jinis Tomat Héjo Pikeun Acar

Tomat héjo pangalusna dipaké pikeun pickling nyaéta tomat anu kuat ka rampa jeung well-developed.

Sakur variétas, nu mana wae ukuranana bakal bisa dipaké pikeun pickling. .

Postingan Patali: Iraha Nyokot Omat & Cara Panénna

Acar tomat héjo dibungkus dina toples

Cara Nyieun Acar Tomat Héjo

Resep ieu teu merlukeun bahan atawa alat husus, jadi Anjeun bisa mecut hiji bets iraha wae rék. Di handap ieu anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun.

Bahan Acar Tomat Héjo

Salian tomat héjo, resep acar ieu peryogi sababaraha bahan umum anu gampang dipendakan. Heck, Anjeun bisa jadi geus boga lolobana aranjeunna dina leungeun.

  • Tomat héjo – Pilih salah sahiji anu teguh jeung unblemished pikeun tékstur pangalusna.
  • Cungkel Bawang bodas – Ieu ngaronjatkeun jeung heightens rasa tina brine.
  • cuka anggur na > ta. kaasaman, ieu téh naon preserves tomat héjo pickled Anjeun, tur ngajaga aranjeunna tina spoiling.
  • Cai – Ieu nyaimbangkeun jeung ngéncerkeun inténsitascuka, sarta nambahan jumlah brine.
  • Dill seger - Ieu nyadiakeun rasa tangy, béda jeung akrab anjeun ngabutuhkeun. Upami anjeun teu gaduh dill seger, anjeun tiasa ngagentos 1-2 séndok téh garing.
  • Daun salam - Bahan ieu nambihan rasa anu rada pait kana profil rasa. Anjeun tiasa ngaleungitkeun, atanapi coba ngaganti 1 séndok cilantro seger atanapi oregano gantina.
  • Lada hideung - Lada nambahkeun touch earthy kana resep, sarta méré eta bumbu leuwih bolder.
  • Ngajadikeun nétralkeun rasa asam cuka - <14. Lamun brine Anjeun teuing tart jeung asam, tambahkeun deui gula pikeun neutralize eta, tur saluyukeun sasuai dumasar kana preferensi rasa Anjeun.
  • Uyah – Sanes ngan ngaronjatkeun rasa brine, éta ogé mantuan pikeun ngawétkeun acar tomat héjo Anjeun.
Bahan pikeun acar tomat héjo

Parabot & amp; Parabot

Resep acar tomat héjo ieu teu merlukeun parabot atawa pakakas husus. Anjeun ngan ukur peryogi sababaraha hal, sareng sigana anjeun parantos ngagaduhan sadayana di dapur anjeun.

  • 3 kendi pint sungut lebar sareng tutupna
  • Panci sedeng
  • Peso pangupas
  • Talenan
Asinan acar siap ditambahan kana tomat héjo (Opsional)

Pangaléngan téh opsional, sarta bisa mantuan lamun hayang manjangkeun umur rak tomat héjo pickled anjeun nepi ka 12 bulan.

Anjeun tiasa ngalakukeun ieu kalayan aman nganggo metode waterbath kusabab kaasaman cuka brine.

Sadayana anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta bungkus toples anjeun sareng tomat héjo, luhur ku brine acar anu disiapkeun, sareng prosésna dina cai anu ngagolak salami 15 menit (waktos tiasa beda-beda gumantung kana luhurna).

Pareuman panas, teras ngantepkeun cai panas salami 5 menit. Teras cabut sareng ngantepkeun tiis salami 12-24 jam teu kacekel.

Sawaktos sadaya tutupna disegel, tuliskeun tanggal dina tutupna nganggo spidol permanén atanapi nganggo labél anu tiasa leyur, teras simpen dina pantry anjeun.

Pos Patali: Kumaha Tiasa Tomat Cherry Tomat Tomat

Siap Disimpen Tomat kaléng

3>Di handap ieu kuring bakal ngajawab patarosan paling umum ngeunaan picking tomat héjo. Upami anjeun teu tiasa mendakan milik anjeun di dieu, tong ragu ninggalkeun koméntar di handap.

Kumaha anjeun motong tomat héjo pikeun pickling?

Aya sababaraha cara pikeun motong tomat héjo pikeun dipetik. Dina satengah atanapi saparapat mangrupikeun pilihan anu paling umum, tapi irisan ipis bakal tiasa dianggo upami ukuranana lumayan ageung.

Tempo_ogé: Kumaha Jieun Taneuh Pot Pikeun Tutuwuhan Indoor

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku acar tomat héjo?

Aya loba cara ngagunakeun acar tomat héjo Anjeun. Anjeun tiasa tuang aranjeunna langsung tina toples, atanapi tambahkeun kanasandwiches, burger, salads, sareng nu sanesna.

Upami anjeun hoyong diajar kumaha tumuwuh kadaharan homegrown saloba mungkin di rohangan mana wae, maka buku Vertical Vegetable abdi sampurna. Éta bakal ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang, sareng kalebet 23 proyék DIY anu anjeun tiasa ngawangun pikeun kebon anjeun nyalira. Pesen salinan anjeun ayeuna!

Leres langkung seueur ngeunaan buku Sayuran Vertikal abdi di dieu.

Seueur Resep Segar Taman

Tulisan Langkung Ngeunaan Tomat

Bagikeun resep acar tomat héjo karesep anjeun dina bagian koméntar di handap.

> ="" h2="" parentah=""> Ngahasilkeun: 6 cangkir (3 kendi pint)

Acar Tomat Hejo Resep

Acar tomat hejo gampang nyieunna ngan sababaraha bahan. Turutan léngkah-léngkah saderhana ieu pikeun ngadamel anjeun nyalira. Anjeun bakal resep ngagunakeun éta pikeun ngahias tuangeun karesep anjeun, atanapi ngan ukur kanggo ngemil.

Waktos Nyiapkeun 10 menit Waktos Masak 5 menit Waktu Tambahan 1 dinten Waktu Total 1 dinten 15 menit

Bahan 17>
  • tomat héjo
  • ageung
  • cengkéh bawang bodas, diiris
  • 1 ½ cangkir cuka bodas
  • 1 ½ gelas cai
  • 2 Sendok dill seger, potong dadu
  • ATAWA 1-2 séndok téh garing dill
  • ½ séndok cabé hideung 1 séndok <12->
  • 9>
  • 3 daun salam, gembleng
  • Parentah

    1. Nyiksikan tomat - Nyiksikantomat héjo anjeun dina halves atawa suku, sarta pak aranjeunna pageuh kana kendi bersih.
    2. Tambahkeun daun salam - Teundeun hiji daun salam ka unggal toples.
    3. Jieun brine - Dina panci sedeng, tambahkeun bawang bodas, cuka, cai, dill, peppercorns, gula jeung uyah. Masak dina panas sedeng pikeun 3-5 menit, aduk jeung whisk anjeun nepi ka uyah jeung gula lengkep bubar. Angkat brine tina panas, sarta sisihkan pikeun 5-10 menit.
    4. Tambahkeun brine kana toples - Tuang acar brine kana tomat héjo nepi ka beuleum pinuh.
    5. Segel jeung tiis - Teundeun tutup dina kendi, sarta ngidinan pikeun niiskeun ka suhu kamar.
    6. Simpen - Sanggeus tiis, tempatkeun kana kulkas. Rasana pangsaéna saatos diasinkeun dina kulkas salami 1 dinten, sareng bakal salami 3-6 bulan. Pastikeun tanggal éta ku cara nuliskeun dina tutupna nganggo spidol permanén, atanapi nganggo labél anu tiasa larut.

    Émbaran Gizi:

    Ngahasilkeun:

    12

    Ukuran Porsi:

    1/2 cangkir

    Jumlah Per Porsi: Jumlah Kalori:

    2 Kalori Fat: 0g Lemak Tak jenuh: 0g Kolesterol: 0mg Natrium: 13mg Karbohidrat: 5g Serat: 1g Gula: 4g Protéin: 1g © Gardening® Kategori: Ngawétkeun Pangan

    Timothy Ramirez

    Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.