Kumaha Bisa Strawberry Jam (Kalayan Resep!)

 Kumaha Bisa Strawberry Jam (Kalayan Resep!)

Timothy Ramirez

Kalengan selai stroberi gancang sareng gampang sareng resep anu lezat. Dina postingan ieu, kuring bakal ngajelaskeun kumaha cara ngalakukeunana, kalayan petunjuk léngkah-léngkah anu lengkep.

Upami anjeun gaduh seueur strawberi ti kebon atanapi toko kelontong, ngadamel sareng ngaléng macét mangrupikeun cara anu saé pikeun ngagunakeunana.

Ieu ngeunah pisan, sareng seueur cara pikeun ngagunakeunana. Tina nyebarkeun kana roti bakar isuk anjeun, dugi ka dianggo dina manisan karesep anjeun, pilihanna henteu terbatas.

Saderhana ngadamel resep anu lezat, sareng anjeun ngan ukur peryogi 3 bahan umum. Di handap ieu kuring bakal nunjukkeun ka anjeun kumaha carana ngadamel jam strawberry homemade anjeun nyalira.

Resep Jam Strawberry Kaleng Homemade

Jigana anjeun bakal kaget pisan kumaha gampangna ngadamel jam strawberry kaleng ieu.

Anjeun henteu peryogi bahan anu mewah atanapi alat khusus, ngan ukur sababaraha alat pangaléngan dasar sareng suplai. atmeal.

Tempo_ogé: Kumaha Tumuwuh Amaryllis Dina Cai Toples Pangaléngan eusian jam strawberry

Bahan Pikeun Jam Strawberry Kaléng

Kuring nyieun resep jam strawberry ieu sagampangna, sarta husus pikeun Pangaléngan. Gancang sareng gampang pikeun ngadamel bets ngan ukur 3 bahan.

Tempo_ogé: Kumaha Repot Tutuwuhan Succulent
  • Strawberries – Paké bungbuahan anu seger, montok, jeung dina usum pikeun hasil pangalusna. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasadiganti ku strawberries beku tinimbang seger.
  • Péso pangupas
  • Panci masak

Bagikeun resep karesep anjeun pikeun pangaléngan jam strawberry dina bagian komentar di handap.

Resep & amp; Parentah

Ngahasilkeun: 6 cangkir

Kumaha Carana Strawberry Jam

Resep pangaléngan jam strawberry ieu gampang pisan, sareng rasana ogé nikmat. Rasakeun kana roti bakar atanapi muffin isuk anjeun, dianggo dina masak anjeun, atanapi ngadamel manisan anu ngeunah sareng éta.

Waktos Nyiapkeun 30 menit Waktos Masak 25 menit Waktu Total 55 menit

Bahan

  • 3>
    • 3 gelas <16 buah strawberries seger Sendok jeruk nipis

    Petunjuk

    1. Siapkeun kaléng jeung buah beri - Eusian kaléng mandi cai anjeun sarta nempatkeun kana kompor dina panas luhur. Bari ngadagoan cai kulub, bilas jeung hull strawberries.
    2. Remukkeun strawberries - Teundeun strawberries dina mangkok campur badag jeung make masher kentang pikeun crushed up. Nalika aranjeunna tos siap, kudu aya sababaraha sakumpulan leutik ditinggalkeun, tapi teu sagala potongan badag.
    3. Campur bahan macét - Tuang gula, stroberi tumbuk, jeung jeruk nipis kana panci.
    4. Masak macét - Aduk terus dina seuneu leutik nepi ka sakabéh gula larut. Ningkatkeun burner ka panas tinggi, sarta ngidinan jam kadatangna ka kulub rolling pinuh pikeun 15 menit, aduk aya kalana.
    5. Uji kasadiaan - Teundeun hiji séndok macét dina piring beku. Lamun gels up dina 1-2 menit geus rengse. Lamun masih runny, masak eta sababaraha menit deui, lajeng retest deui.
    6. Pek kendi - Ngagunakeun corong Pangaléngan, eusian kendi ukuran pint panas anjeun ku macét, ninggalkeun ¼ inci spasi sirah. Teras usap pasisian sateuacan nempatkeun tutup sareng cincin anyar di luhur. Amankeun pita supados caket kana ujung jari.
    7. Lebetkeun kendi kana kaléng - Ngagunakeun alat angkat anjeun, nempatkeun kendi kana kaléng cai nu ngagolak.
    8. Prosés toples - Prosés jam strawberry anjeun dina cai nu ngagolak salila 10 menit. Saatos waktosna, miceun kendi langsung.
    9. Tiiskeun sareng labél - Ngidinan toples pikeun niiskeun ka suhu kamar salami 12-24 jam sateuacan ngaleupaskeun pita. Teras nganggo spidol permanén pikeun nyerat tanggal dina tutupna, atanapi cobian labél anu tiasa leyur, sateuacan disimpen.

    Catetan

    • Penting pikeun ngajaga toples tetep panas unggal waktos. Janten rencanakeun sateuacanna sareng kulub cai pamrosésan sateuacan ngeusian, teras tempatkeun di dinya pas dibungkus.
    • Oge, pastikeun damel gancang pikeun ngapak kendi supados henteu tiis sateuacan diolah.
    • Tong hariwang upami anjeun ngadéngé sora ping acak nalika kendi tiis, éta ngan ukur tiis.hartina tutupna keur nyegel.
    • Lamun anjeun cicing di luhurna leuwih luhur ti 1.000 suku di luhur permukaan laut, mangka anjeun kudu nyaluyukeun pon tekanan anjeun sarta waktu ngolah. Mangga tingali bagan ieu kanggo konvérsi anu leres.

    Inpormasi Gizi:

    Ngahasilkeun:

    48

    Ukuran Porsi:

    2 Sendok

    Jumlah Per Porsi: Kalori: 69 Total Lemak: 0g0 Lemak Transas: 0g0 Lemak Trans: 0g Natrium: 1mg Karbohidrat: 18g Serat: 0g Gula: 17g Protéin: 0g © Gardening® Kategori: Ngawétkeun Pangan

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.