Resep Acar Bawang Bodas Pangalusna

 Resep Acar Bawang Bodas Pangalusna

Timothy Ramirez

Acar bawang bodas téh ngeunah pisan, jeung resep ieu gancang jeung gampang nyieunna ngan sakeupeul bahan biasa. Éta pasti bakal janten bahan pokok pikeun kulawarga anjeun ti mimiti gigitan.

Nyieun éta mangrupikeun cara anu saé sareng unik pikeun ngagunakeun pepelakan tina kebon anjeun, atanapi tina pasar tani atanapi toko sembako.

Tempo_ogé: Cara Nyieun Zoodles Homemade (Mie Zucchini)

Dina tulisan ieu, kuring ngabagikeun resep bawang bodas buatan bumi anu pangsaéna, sareng kuring ogé bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamelna dina kulkas, atanapi tiasa disimpen langkung lami dina kulkas.

<3 Éta hebat pisan dina burger, salad, sareng sandwich, ditambahkeun kana papan charcuterie, atanapi salaku sisi zesty kana piring naon waé.

Resep Acar Bawang Bodas Homemade

Anu paling kuring resep ngeunaan resep acar bawang bodas gancang ieu nyaéta yén éta henteu rumit. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta sababaraha bahan umum anu anjeun tiasa mendakan di toko grosir mana waé.

Tambihkeun éta tiasa disaluyukeun pisan, janten anjeun tiasa ngarobih sareng nyobian kombinasi herbal sareng rempah-rempah anu béda-béda pikeun ningali naon anu paling anjeun pikahoyong.

Kumaha Rasa Bawang Bodas Acar?

Resep bawang bodas acar ieu rasana ngeunah pisan, rasa amisna, jeung rangupna nyugemakeun.

Anjeun tiasa ékspérimén kalawan rupa-rupa bumbu jeung bumbu anu anjeun tambahkeun, anu bener-bener ngarahkeun rasa tambahan anu anjeun tiasa nikmati sareng aranjeunna.

Postingan Patali: Cara Nyieun Bawang Putih.Jam (Resep Gampang)

Bawang bodas acar homemade abdi

Cara Nyiapkeun Bawang Bodas Acar

Nyiptakeun bawang bodas acar sorangan henteu sesah, sareng anjeun bakal bagja sareng hasilna.

Tempo_ogé: Resep Cookies Lavender

Abdi nyarankeun ngamimitian ku nuturkeun resep kuring persis nalika anjeun mimiti ngadamelna. Teras anjeun tiasa nyobian tweak anjeun nyalira waktos salajengna, upami anjeun hoyong. Aya seueur rohangan pikeun ékspérimén sareng éta.

Bahan Resep Bawang Bodas Acar

Anjeun ngan ukur peryogi sakeupeul bahan umum pikeun resep ieu, kalolobaanana sigana parantos aya. Ieu naon nelepon pikeun.

  • Bawang bodas – Pilih bawang bodas anu dimekarkeun ogé sarta teguh kana touch. Upami anjeun dina ciwit, anjeun tiasa nyiwit bawang konéng atanapi beureum, tapi éta bakal ngarobih rasa.
  • ceung bawang bodas – Sakali dina brine, ieu nambihan catetan amis tangy kana resep, sareng ningkatkeun kabeungharan.
  • <11 Tambahkeun cuka seger. Upami Anjeun teu gaduh seger, Anjeun bisa make ⅓ jumlah garing gantina.
  • Panci masak
  • Peso parut

Bagikeun resep acar bawang bodas favorit anjeun dina bagian komentar di handap.

Resep & amp; Parentah

Ngahasilkeun: 3 pints

Resep Bawang Bodas Acar

Resep bawang bodas acar ieu dihijikeun dina ngan 20 menit sareng anjeun bakal ngaraosan.dina saréat sampurna garing sarta tangy dina 2 poé. Éta ngeunah langsung kaluar tina toples, atawa dina burger juicy, baki relish, salaku lauk zesty, atawa dina sandwich favorit anjeun.

Waktos Nyiapkeun5 menit Waktu Masak15 menit Waktu Tambahan2 poé Jumlah Waktos5 menit2 menit badag5 menit bawang bodas
  • 6 sprigs of dill seger
  • 3 cengkéh bawang bodas
  • 2 gelas cai
  • 2 cangkir cuka cider apal
  • 1 ½ sendok gula
  • 1 séndok uyah ½ sdm>
  • <16 séndok uyah><16 séndok uyah><16 séndok uyah. jagong

    Parentah

    1. Nyiapkeun sayuran - Kupas bawang masing-masing, tuluy potong satengah sarta irisan ipis, kandel kira-kira ¼ inci. Mesek jeung nyiksikan cengkéh bawang bodas.
    2. Pek toples - Lapiskeun irisan bawang merata kana toples pint, tambahkeun hiji siung bawang bodas dicincang jeung 2 sprigs of dill kana unggal toples. Lajeng ngadistribusikaeun siki mustard jeung peppercorns merata antara 3 kendi.
    3. Kumpulkeun brine - Dina panci sedeng, tambahkeun cuka, gula, cai, jeung uyah. Paké whisk pikeun ngagabungkeun aranjeunna. Aduk remen nepi ka sakabéh granules gula jeung uyah geus leyur pinuh. Angkat ti panas sarta ngantep tiis pikeun 20 menit.
    4. Tambahkeun brine kana kendi - Tuang brine kana kendi anjeun ngagunakeun corong Pangaléngan jeung sendok,lamun perlu. Sapinuhna nutupan bawang, sarta ninggalkeun ngeunaan ½ inci headspace. Paké tutup anyar lajeng nyepetkeun pita di luhur.
    5. Bisa diasinkeun - Pikeun rasa nu panghadéna jeung tékstur nu paling renyah, nempatkeun toples dina kulkas salila 2-3 poé sangkan kabéh rasa bisa marinate babarengan saméméh didahar.

    Catetan

    • Pikeun rasa pangalusna, ngidinan bawang acar anjeun nyerep rasa brine salila 1-2 poé dina kulkas saméméh dahar.
    • Upami anjeun hoyong eta, nempatkeun kendi kana kaléng mandi cai jeung prosés eta dina cai nu ngagolak salila 10 menit, saluyukeun 10 menit. rasa eta. Anjeun tiasa ékspérimén kalawan tingkat amis, nambahkeun bumbu béda, kayaning Basil atawa bawang héjo, atawa bungbu eta up kalawan cumin atawa flakes cabe beureum, contona.

    Inpormasi Gizi:

    Ngahasilkeun:

    12

    Ukuran Porsi:

    ½ gelas

    <10: Jumlah Porsi: ½ gelas

    <10:

    Kalori. Lemak jenuh: 0g Lemak Trans: 0g Lemak Tak jenuh: 0g Kolesterol: 0mg Natrium: 534mg Karbohidrat: 7g Serat: 1g Gula: 4g Protéin: 1g © Gardening® Kategori: Resep Ngebon

    Timothy Ramirez

    Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.