Usum Sowing Wadahna: naon gawéna & amp; Naon Henteu

 Usum Sowing Wadahna: naon gawéna & amp; Naon Henteu

Timothy Ramirez

Wadah panyebaran usum tiris bisa dijieun tina barang anu anjeun miceun unggal poe, kawas kendi susu, botol 2 liter, atawa ember plastik. Aya seueur jinis wadah anu saé pikeun penanaman usum tiris, janten kumaha anjeun milih? Dina postingan ieu, kuring bakal nyarioskeun ka anjeun aturan anu kedah diturutan supados anjeun tiasa mastikeun yén anjeun salawasna nganggo wadah anu pangsaéna.

Salah sahiji patarosan utama anu kuring ngadangu ti panyebaran usum tiris munggaran nyaéta, jenis wadah panyebaran usum tiris naon anu pangsaéna?

Ieu mangrupikeun hal anu janten pangalaman anu langkung dipikaresep ku anjeun. Masing-masing gaduh jinis paporit sorangan, janten langkung saé pikeun ékspérimén sareng sagala jinis anu béda pikeun ningali naon anu anjeun pikahoyong.

Saleresna henteu aya wates pikeun jinis atanapi bentuk wadah pikeun penanaman usum tiis. Tapi aya sababaraha aturan penting anu kudu diturutan pikeun milih anu pangalusna.

Aturan Milih Wadah Panyebaran Usum Usum

  • Wadah panyebaran usum tiris kedah didamel tina plastik atanapi foil
  • Kedah tutupna transparan supados sinar panonpoé tiasa nyorot, tapi saenyana sadayana bumi kedah bening
  • <15 jerona <15. 5> Éta ogé kudu cukup jangkung pikeun ngidinan pikeun sababaraha inci headspace jadi bibit boga loba rohangan pikeun tumuwuh

Usum sown wadahna linggih di luar disalju

Milih Jinis Wadah Pangalusna

Nalika milih wadah panyebaran usum tiris, kaputusan ahir gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong, sareng naon anu sayogi pikeun anjeun.

Jenis wadah anu kuring resep dianggo pikeun melak usum tiris nyaéta anu ditutupan ku kuring tiasa dicabut sareng dipasang deui, sapertos ember sareng wadah tuangeun. Kendi susu ogé dianggo saé pisan pikeun melak usum tiris, sareng gampang sayogi pikeun kalolobaan jalma.

Sabaraha lami Wadah Nyebur Usum Usum?

Sababaraha bakal tahan kana unsur-unsur anu langkung saé tibatan anu sanés. Kuring ngagaduhan wadah anu mimiti ngabubarkeun saatos ukur sababaraha bulan di luar. Abdi gaduh batur anu tahan pisan, sareng abdi tiasa dianggo sababaraha taun.

Kuring khususna resep anu tiasa tahan panas tina mesin pencuci piring tanpa lebur. Ieu ngagampangkeun tugas ngabersihkeun wadahna.

Abdi perhatikeun yén upami wadah panyebaran usum tiris kuring tiasa salamet dina mesin cuci piring, biasana tahan langkung lami janten kuring tiasa dianggo langkung ti sataun.

Hiji hal anu kedah diperhatoskeun nyaéta sababaraha wadah anu "plastik" saleresna didamel tina jagong, anu saé pikeun lingkungan… tapi henteu saé pikeun usum tiris anu teu pikaresepeun. 19>

Wadah panyebaran usum katutupan ku salju

Jinis Wadah Pikeun Nyebur Usum Usum

  • Susu, soda, jus atanapi botol cai ageung
  • Kolotwadah panyimpen dahareun (néangan ieu dina bin bébas di jualan garasi)
  • Wadah dahareun disposable (Kuring resep ukuran 64 oz nu leuwih gede, atawa ukuran 48 oz keur bibit pondok)
  • Ember es krim
  • Restoran wadah take-out (ieu sababaraha toko favorit kuring)
  • Wadah tina barang bakery

Pro Jeung Kontra Rupa-rupa Wadah

Sapertos ceuk kuring, aya seueur pilihan nalika milih wadah pikeun penanaman usum tiris, sareng ayeuna sirah anjeun tiasa spinning.

Janten, upami anjeun masih henteu yakin kumaha milih naon anu paling hadé pikeun milih naon anu anjeun awon . Botol badag & amp; Kendi

Turunkeun jinis wadah anu pang populerna pikeun melak usum tiris nyaéta kendi susu hiji galon! Éta hébat, tapi aranjeunna henteu merta pilihan pangalusna for everyone.

Kuring henteu weruh ngeunaan anjeun, tapi kuring teu inuman loba susu (atawa soda atawa jus pikeun masalah éta), sarta lamun kuring ngalakukeun, kuring biasana meuli wadahna leutik eta. Ku kituna, ukuran hiji galon teu jadi gampang sadia pikeun kuring salaku aranjeunna keur batur.

Oh, sarta tetep dina pikiran yén loba pabrik anu nyieun jugs susu opak poé ieu, sabab lampu tétéla goréng pikeun susu. Tapi kendi opaque moal tiasa dianggo pikeun penanaman usum tiris sabab henteu ngantepkeun cahaya. Jadi pastikeun ngagunakeun jelassalah sahiji.

Usum tiis sown susu jugs handapeun salju

Manfaat :

  • Paling bisa dipaké sababaraha taun
  • Nyatu jangkung cukup
  • Puncakna kaluar, sahingga pikeun jumlah sampurna><6 ventilasi (teu perlu><6 ventilasi)

    10>Hal-hal anu kedah diperhatoskeun :

    • Éta henteu aman pikeun mesin cuci piring
    • Teu gampang mendakan upami kulawarga anjeun nginum susu, jus atanapi soda
    • Anjeun kedah dipotong satengah pikeun melak aranjeunna, teras pitakeun deui babarengan, anu langkung seueur dianggo dina wadahna
    • > neundeun. Kuring geus dibeuli sababaraha di antarana, tapi lolobana mah geus disimpen jeung dipaké deui. Salian wadah dahareun disposable, Tupperware heubeul (jeung merek ngaran séjén) peti bisa dianggo hébat teuing. Kuring manggihan aranjeunna dina bins bébas di jualan garasi. Sigana mah bakal langgeng!

    Rupa-rupa wadah panyimpen dahareun anu siap pikeun sowing usum tiris

    Kauntungan :

    • Aman pikeun mesin cuci piring
    • Paling tiasa dianggo sababaraha taun
    • Lips pas kana kedap
    • Aman pikeun mesin cuci piring
    • Paling tiasa dianggo salami sababaraha taun
    • Lips pas kana kedap 11>:
    > 15> Sababaraha jinis bakal mimiti ngabubarkeun saatos ngan ukur hiji usum
  • Ukuran anu langkung alit henteu cukup jero pikeun sowing usum tiis

Ember ageung

És krim, sareng ember ageung sanés, mangrupikeun salah sahiji karesep kuring. Tapi kuring geus manggihan sherbet étaember leuwih awét batan hiji galon ember.

Ember és krim badag siap dipaké pikeun sowing usum tiris

Manfaat :

  • Cukup jero, sarta ngidinan nyatu headspace pikeun tumuwuh bibit
  • Dishfisher aman pikeun nyernakeun bibit>

Hal-hal anu kudu diperhatikeun :

  • Kaseueuran ember és krim anu kuring dianggo ngan ukur hiji usum sateuacan aranjeunna mimiti ancur

Wadah Kadaharan Sembako

Aya ton poténsial pikeun panyebaran usum tiris, toko roti di toko grosir, sareng toko-toko di toko grosir. Karesep kuring nyaéta anu aya dina salad sayuran.

Deli anu tiasa dibuang sareng wadahna ngahasilkeun umumna langkung awét, sareng tahan langkung lami tibatan jinis anu dipanggang. Ngan pastikeun milih anu jerona.

Biji anu ditaburkeun dina wadah dahareun ti Deli

Kauntungannana:> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ti

  • Seuseueurna wadah deli aman pikeun mesin cuci piring, sareng tiasa dianggo deui
  • Hal anu kedah ditingali :

    • Wadah tina bagian bakery umumna henteu aman pikeun mesin pencuci piring
    • Seueur anu tiasa ditingali<1v>sanggeusna rapuh>
    • Seueur pamakean tiasa janten rapuh sareng rapuh. lids (aranjeunna ngalipet), ngajadikeun eta leuwih hese digawekeun ku
    • Tudung teu salawasna pas dina pageuh, sarta bisa niup jauh

    Réstoran Take-OutWadahna

    Sababaraha jinis wadah bawa kaluar anu anjeun pikahoyong nalika anjeun mesen salad atanapi tuangeun sanés ti réstoran tiasa dianggo pikeun penanaman usum tiis. Aya rupa-rupa wadah mawa kaluar, sarta sababaraha leuwih awét ti batur.

    Tempo_ogé: Kumaha Cara Nyebarkeun Tutuwuhan Lavender Tina Keratan

    Wadah plastik tina barang bakery

    Manfaat :

    • Lega rupa, sarta sababaraha anu bisa dipaké deui
    • Sababaraha anu cukup jero 1 <16 nepi ka luar>
    :
    • Seuseueurna henteu aman pikeun mesin cuci piring
    • Seueur anu henteu cukup jero
    • Sababaraha didamel tina bahan kompos, tinimbang plastik

    Wadah panyebaran usum tiris tiasa didamel tina naon waé, salami anjeun nuturkeun aturan di luhur. Upami anjeun nembé ngamimitian, langkung saé pikeun ékspérimén sareng sababaraha jinis pikeun milarian paporit anjeun. Lila-lila, anjeun bakal ngawangun gudang anu saé anu tiasa dianggo deui unggal taun.

    Salajengna, diajar kumaha nyiapkeun wadah pikeun penanaman usum tiris .

    Tempo_ogé: Kumaha Panén & amp; Meunang Siki Cilantro Ti Kebon Anjeun

    Hoyong diajar langkung seueur ngeunaan melak siki usum tiis? Mangka eBook Sowing Winter kuring ngan ukur anu anjeun peryogikeun! Ieu mangrupikeun pituduh léngkah-léngkah anu jero anu bakal nunjukkeun anjeun kumaha usum tiris nyebarkeun siki anjeun. Unduh salinan anjeun ayeuna!

    Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngamimitian sadaya siki pikeun kebon anjeun, sareng kumaha cara nyampur metode anu béda-béda pikeun nyebarkeun siki (kalebet nyebur usum tiris, nyebarkeun siki di jero ruangan, sareng nyebarkeun langsung)ngembang siki super gampang, teras Kursus Mimitian Bibit Online abdi mangrupikeun anu anjeun peryogikeun! Kursus online anu pikaresepeun ieu dirancang pikeun ngabantosan para pekebun diajar kumaha ngamimitian pepelakan tina siki pikeun ngahémat artos di kebonna, sareng tumuh naon waé jinis pepelakan anu dipikahoyong tina siki. Ngadaptarkeun kursus, sareng mimitian ayeuna!

    Selengkapnya Tulisan Ngeunaan Panyebaran Usum Usum

    Bagikeun jinis wadah panyebaran karesep anjeun dina bagian koméntar di handap.

    Timothy Ramirez

    Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.