Kumaha Ngadalikeun Hama Taman Alami

 Kumaha Ngadalikeun Hama Taman Alami

Timothy Ramirez

Ngadalikeun hama kebon teu kudu frustasi atawa butuh waktu. Dina postingan ieu, anjeun bakal diajar sadayana ngeunaan kontrol hama serangga kebon, cara nyegah infestasi, sareng gancang nyingkirkeun serangga jahat anu nyerang pepelakan anjeun.

Tempo_ogé: Nyebarkeun Plumeria Cuttings Dina 5 Léngkah Gampang

Ngadalikeun hama kebon tiasa janten salah sahiji masalah anu paling pikasieuneun sareng nyéépkeun waktos anu disanghareupan ku para pekebun. Tapi teu kudu kitu.

Teu sakabéh bug goréng! Kanyataanna, sababaraha hal anu penting pikeun ngajaga kebon Anjeun sehat sarta thriving. Sakali anjeun ngartos kumaha carana dianggo jeung alam tinimbang ngalawan eta, pakasaban anjeun bakal jadi leuwih gampang.

Nyingkirkeun hama kebon teu kudu jadi tujuan utama di dieu. Hal utama nyaéta pikeun manggihan kasaimbangan sangkan tatangkalan anjeun bakal mekar, sanajan aya sababaraha serangga mun nyabak ka dinya.

Dina pituduh lengkep ieu anjeun bakal manggihan tips penting pikeun nyegah infestations jeung ngadalikeun hama kebon, tanpa ngagunakeun inséktisida kimiawi.

Tempo_ogé: Métode Ngamimitian Siki Anu Unggal Tukang Kebon Kudu Coba

Bugs mangrupakeun bagian tina ngebon

Mimiti, pikeun serangga hadé atawa goréng. Abdi émut deui nalika kuring mimiti ngamimitian, kuring ngabenci ALL bug! Tapi coba tebak, teu kabéh bug téh goréng.

Seueur anu anjeun tingali, sapertos lebah, nyiruan, sareng lancah, saleresna aya mangpaatna, sareng sababaraha ogé bakal ngabantosan anjeun pikeun ngontrol hama kebon! Nyatana, langkung seueur bug anu saé tibatan anu goréng.

Sakali kuring diajar ngeunaan mangpaatserangga, sareng kumaha pentingna pikeun ngajaga kebon anu séhat, kuring mimiti resep kutu-kutu (muhun, kalolobaanana waé).

Labah-labah mangrupikeun serangga anu saé pikeun kebon

Jenis Hama Kebon Umum

Salaku tukang kebon, éta ide anu sae pikeun kenal sareng hama anu umum di daérah anjeun, ku kituna anjeun terang hama di daérah anjeun, ku kituna anjeun terang di daérah anjeun. tapi émut yén henteu sadaya jinis bug dina kategori ieu goréng. Di handap ieu aya sababaraha serangga anu biasa, sareng sababaraha serangga hama anu paling umum didaptarkeun dina kurung.

  • Hileud (sapertos cacing kol)
  • Cacing (contona, penggerek squash sareng penggerek iris)
  • Kumbang (misalna: kumbang jepang><13 mi) st)
  • Serangga skala (sapertos mealybugs sareng skala tutuwuhan)

Bagikeun tip anjeun pikeun ngontrol hama kebon dina bagian koméntar di handap!

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.