Kumaha Nyimpen Siki Kacang Ti Kebon Anjeun

 Kumaha Nyimpen Siki Kacang Ti Kebon Anjeun

Timothy Ramirez

Kumpulkeun siki buncis ti kebon anjeun basajan jeung senang. Dina postingan ieu, kuring bakal nunjukkeun iraha panén kacang pikeun siki, kumaha carana nyimpen siki buncis pikeun taun payun step-by-step, sareng ogé kumaha nyimpenna dugi ka musim semi.

Kacang téh salah sahiji sayuran anu paling umum dipelak di kebon bumi. Maksudna, saha anu henteu resep kebon kacang héjo seger? Yum!

Sanés kacang super gampang tumuwuh, anjeun ogé tiasa nyimpen siki buncis sareng tumuwuh deui taun hareup - gratis!

Kacang héjo tumuwuh di kebon abdi

Nyimpen Bibit Kacang Pikeun Penanaman Taun hareup

Kuring ngumpulkeun ton rupa-rupa siki ti kebon kuring unggal taun, sarta kadang-kadang hese tumuwuh di kebon kuring, sarta kadang-kadang hese tumuwuh di kebon kuring

Nyimpen Bibit Kacang Pikeun Penanaman Taun hareup

Kuring ngumpulkeun ton rupa-rupa siki ti kebon kuring, sarta kadang-kadang hese tumuwuhna unggal taun, sarta kadang-kadang hese tumuwuh. titik dina tutuwuhan. Sababaraha kali anjeun sono sababaraha di ditu ka dieu.

Anjeun terang eta kacang raksasa anu kasampak kawas ramo rematik anu sigana geus tumuwuh sapeuting? Muhun, éta teuing tangguh pikeun dahar, tapi éta sampurna pikeun nyimpen siki kacang.

Panen siki kacang héjo ti kebon kuring

Iraha Panén Kacang Pikeun Siki

Ninggalkeun eta kacang raksasa dina tutuwuhan nepi ka robah warna ka warna coklat sarta garing. Seringna kuring bakal mendakan sakumpulan kacang garing dina pepelakan nalika kuring ngabersihkeun kebon dina usum gugur.

Anjeun bakal terang yén kacang siap panén nalika kulitna garing sareng rapuh.

Kumaha Siki Kacang?

Gumantung kanavariétas kacang nu dipelak, siki buncis Anjeun bisa jadi di mana waé ti warna bodas, nepi ka coklat atawa malah hideung.

Sikina buncis jeung chaff

Cara Ngumpulkeun Bibit Kacang Ti Kebon Anjeun

Gampang Panén kacang keur siki. Saanggeus siap, tinggal cabut atawa potong kacang polong tina tutuwuhan jeung teundeun kana wadahna.

Sanggeus ngumpulkeun kacang polong garing ti kebon Anjeun, kumpulkeun sikina ku cara megat polongna.

Coba laksanakeun ieu sagancangna, utamana lamun kacang polong geus baseuh. Ulah ngantep siki diuk dina polong lila teuing, atawa bisa jadi kapang.

Cara Nyimpen Siki Kacang Pikeun Taun Kahareup

Sanggeus dipiceun tina polong kacang, ngidinan eta nepi ka garing sagemblengna saméméh nyimpen siki.

Anjeun bisa nyimpen siki kacang anjeun dina wadahna kertas

Tempo_ogé: Kumaha Repot Tutuwuhan: Pituduh Gambar Mantuan

saméméhna pikeun film.

Abdi resep nyimpen siki kuring dina wadah kotak sapatu plastik bening, tapi upami anjeun langkung teratur maka kuring, Penjaga Bibit bakal cocog pikeun anjeun!

Dimana Meuli Bibit Kacang di tengah-tengah kebon anu béda-béda. usum tiris nepi ka musim semi.

Anjeun salawasna bisa meuli siki buncis online iraha wae taun. Di dieu aya sababaraha hébat, kualitas kacangSiki anu anjeun tiasa mésér pikeun ngamimitian…

Nyimpen siki buncis ti kebon téh senang jeung gampang, sarta teu butuh loba waktu. Anjeun tiasa nyimpen éta kanggo penanaman taun hareup, sareng bagikeun ka réréncangan!

Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngamimitian siki di jero ruangan pikeun kebon usum panas anjeun, maka eBook Starting Seeds Indoors mah kanggo anjeun! Ieu mangrupikeun pituduh anu gancang pikeun pamula pikeun diajar kumaha ngamimitian penanaman bibit sorangan. Unduh salinan anjeun ayeuna!

Kiriman Langkung Ngeunaan Nyimpen Bibit

Bagikeun tip anjeun ngeunaan cara nyimpen bibit kacang dina bagian koméntar di handap.

Tempo_ogé: Sabaraha Cahya Panonpoé Pikeun Taman Kuring - Panungtun Paparan Panonpoé Pamungkas

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.