Sayuran Vertikal: Proyék Saderhana Anu Ngahasilkeun Langkung Langkung Dina Kurang Spasi

 Sayuran Vertikal: Proyék Saderhana Anu Ngahasilkeun Langkung Langkung Dina Kurang Spasi

Timothy Ramirez

Ku: Amy Andrychowicz

Tempo_ogé: Kumaha & amp; Iraha Melak Kentang Di Kebon Anjeun

Buku anyar kuring, Sayuran Vertikal: Proyék Sederhana Anu Ngahasilkeun Langkung Langkung Dina Kurang Spasi , ayeuna sayogi kanggo ngagaleuh!! Anjeun tiasa ningali di jero bukuna di dieu .

Tempo_ogé: Kumaha Tumuwuh Brussel Sprouts Di Taman Anjeun

Pilihan Anjeun ayeuna

kéngingkeun salinan anu ditandatanganan (punten dicatet yén kuring teu tiasa ngirim kapal ka luar Benua AS ayeuna) . Upami anjeun hoyong buku anjeun (s) autographed, pilih "Sumuhun autographed" dina daptar turun handap, lajeng klik dina tombol "Beuli Ayeuna". (Gulung ka handap pikeun langkung seueur pilihan dimana mésér buku).


  • Pilihan 2 : Pesenan Ti Amazon

    Buku Sayuran Vertikal

    Abdi bungah pisan ngumumkeun sékrési buku munggaran abdi, Proyék Sayuran Sederhana Dina Yén>, buku ngebon nangtung husus dedicated ka tumuwuh dahareun.

    Waktu salinan dicitak munggaran buku kuring datang dina surat, abdi hoyong babagi pangalaman unboxing sareng anjeun! Video ieu atah sareng nyata, sareng pinuh ku ALL émosi. Seuri, ceurik, gagap, ngomong gancang teuing... haha!! Abdi badé ngédit deui, tapi panginten kuring kedah tetep atah sareng nyata supados anjeun tiasa ngalaman sadaya émosi sareng kuring. Tonton di dieu (video aya sora)…

    Ngebon vertikal anu ngamuk pisanayeuna, tur éta salah sahiji cara anu pangalusna pikeun nambahkeun karakter unik tur kageulisan ka kebon sayur Anjeun. Tumuwuh vertikal ogé ngidinan Anjeun pikeun tumuwuh leuwih dahareun kalawan kirang spasi, sarta ngamangpaatkeun wewengkon mana anjeun disebutkeun moal bisa tumuwuh nanaon.

    Tapi kebon sayur nangtung teu kudu murni fungsi, bisa jadi anca ogé! Janten, salian ti ngajarkeun anjeun sadayana ngeunaan ngebon sayuran nangtung, kuring ogé ngararancang sareng ngawangun 23 léngkah-léngkah anu saé pikeun proyék-proyék ngebon nangtung DIY anu bakal mere ilham anjeun pikeun nyiptakeun kebon sayur anu produktif sareng .

    Tonton pidéo ieu pikeun diajar langkung seueur!

    Ngeunaan Sayuran Vértikal Buku

    >

    Vértikal Buku >

    18>

    Sayuran on cara unik pikeun nambahkeun jangkungna ka kebon sayur ngagunakeun rupa-rupa struktur kebon nangtung.

    Buku ieu pikeun saha wae tukang kebon anu hayang leuwih jéntré ngeunaan tumuwuh dahareun vertikal, kaasup mangpaat jeung téhnik, tips desain jeung gagasan, milih struktur ngebon nangtung, bahan jeung tutuwuhan, sarta miara kebon nangtung Anjeun.

    Tujuan Vértical Sayuran ogé rék bener-bener tumuwuh dahareun anjeun buku ngeunaan cara tumuwuh dahareun vertikal Anjeun . aktivitas, sarta ajak para pekebun tina sagala tingkatan sangkan kapribadian anjeun caang ngaliwatan ku nambahkeun flare unik anjeun sorangan ka kebon sayur anjeun.

    Ku kituna kuring ogé kaasup ton rinci.Proyék léngkah-léngkah anu anjeun tiasa ngawangun nyalira!

    Proyék Kebon Vertikal Lengkah-demi-Lengkah anu lengkep

    Dina Sayuran Vértikal , Abdi henteu hoyong lirén dina ngajarkeun anjeun kumaha tumuwuh kadaharan sacara vertikal, kuring hoyong masihan anjeun proyék anu tiasa dilakukeun ku kituna anjeun tiasa nempatkeun naon anu anjeun pelajari dina buku pikeun langsung dianggo! Janten kuring ngarancang 23 proyék léngkah-léngkah anu anjeun tiasa ngawangun nyalira.

    Proyék pikeun ngawangun trellises sareng struktur sanésna bakal ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun struktur nangtung anu saé sareng fungsional pikeun kebon sayur anjeun. Ti trellises unik tur obelisk stately, nepi ka struktur nu leuwih gede kawas arbor atawa torowongan arch badag, anjeun pasti bakal manggihan proyék sampurna ngawangun pikeun tiap tina sayuran vining favorit Anjeun.

    Tembok hirup nangtung jeung proyék taman gantung bakal mere ilham anjeun tumuwuh sayuran anjeun dina cara senang jeung teu biasa. Proyék ieu masihan anjeun idin pikeun ngalanggar aturan, sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun tumuwuh kadaharan nganggo metode anu henteu konvensional! Kuring mendesain proyék-proyék nangtung ieu pikeun mere ilham kréatipitas anjeun ku kituna anjeun tiasa ngamangpaatkeun rohangan anu henteu dianggo di buruan anjeun, sareng melak tuangeun ku cara-cara anu énggal sareng luar biasa.

    Proyék perkebunan sareng menara nangtung bakal ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun daérah anu biasana anjeun henteu tiasa melak nanaon. Proyék-proyék ieu bakal ngajantenkeun anjeun mikir di luar kotak ku ngagunakeun wadah sareng pepelakan pikeun ngembangvertikal dina senang, cara anyar. Saha anu peryogi pakarangan atanapi kebon nalika anjeun tiasa ngawangun kebon munara nangtung, kotak-kotak kebon tingkat atanapi trellised, sareng kebon nangtung mandiri pikeun melak tuangeun dimana waé anjeun hoyong!

    Hoyong ningali langkung seueur? Tonton pidéo trailer buku kuring pikeun ngintip (video gaduh musik)…

    Naha anjeun henteu kantos nganggo obeng sateuacanna, atanapi anjeun tukang anu berpengalaman - tong hariwang! Kuring ngarancang proyék-proyék dina buku Vertical Vegetables pikeun jalma tina sagala rupa tingkat kaahlian. Janten pahlawan sabtu minggu mana waé bakal mendakan seueur proyék anu nyugemakeun, sareng seueur inspirasi pikeun ngajaga aranjeunna sibuk pisan saluareun ngawangun struktur dina buku.

    Dieusi ku seueur inpormasi, tip, daptar pepelakan, sareng rupa-rupa proyék ngebon nangtung anu saé, anjeun pasti bakal ngajauhan ngarasa bungah pikeun nempatkeun inpormasi anu anjeun pelajari tina Vértical Vegetables pikeun dianggo

    Sayuran Vertikal anjeun sorangan><19 Sayuran nangtung Buku

    Di AS:

    • Barnes & amp; Mulia
    • Pengecér mandiri

    Di Kanada:

    • Pangecér mandiri

    Di Inggris:

    • Amazon.co.uk
    • Waterstones

    Waterstones

Di Australia 5>

Ti Editor Sayuran Vertikal

Sayuran Vertikal mangrupikeun rusiah pikeun ngamangpaatkeun rohangan anjeun; mun anjeun tumuwuh luhur tinimbangka luar, anjeun bakal ganda atawa tilu kali lipat hasil tina kebon spasi leutik Anjeun.

Dina Vertical Vegetables , panulis Amy Andrychowicz nembongkeun anjeun hiji atawa dua hal ngeunaan tumuwuh nepi. Ngebon sacara vertikal, nyaéta. Kalayan prinsip praktis sareng inpormasi latar tukang anu penting anjeun kedah ngamimitian, Amy nunjukkeun ka anjeun kumaha ngawangun ampir dua belasan struktur ngembang , kalebet trellises, arbors, archways, kantong témbok, menara, sareng seueur deui.

Pamhasilan anu langkung ageung per suku pasagi tiasa janten alesan utama pikeun ngembang, tapi sacara vertikal tiasa janten alesan utama pikeun ngembang, tapi sacara vertikal tiasa janten alesan utama pikeun ngembang, tapi sacara vertikal 1 tiasa janten alesan utama pikeun ngembang, tapi sacara vertikal ogé tiasa janten alesan utama pikeun ngembang, tapi sacara vertikal1 tiasa janten alesan utama pikeun ngembang, tapi sacara vertikal tiasa janten alesan utama pikeun ngembang, tapi sacara vertikal. oge . Diantara seueur proyék dina buku énggalna, Amy parantos ngalebetkeun sababaraha anu matak ngalegaan, khususna nalika kebon parantos dewasa. Freestanding atawa témbok-gantung, proyék ngagambarkeun rupa-rupa bahan wangunan, teuing, kaasup kayu dimensi, logam ulang bar, lawon, komo " upcycled " objék sapopoé.

Sayuran nangtung dikemas kalawan informasi penting, kaasup daptar tutuwuhan anu pangalusna cocog pikeun tumuwuh vertikal<12. Buku proyék anu éndah ieu mangrupikeun konci anjeun pikeun ngahasilkeun kebon anu langkung seueur sareng kahirupan luar anu langkung saé dina rohangan mana waé , ti alit sareng pakotaan, dugi ka ageung sareng lega.

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.