Buku ngebon & amp; eBooks

 Buku ngebon & amp; eBooks

Timothy Ramirez

Sayuran Vertikal: Proyék Saderhana anu Ngahasilkeun Langkung Langkung Dina Kurang Spasi

Ku: Amy Andrychowicz

Abdi bungah pisan ngumumkeun sékrési buku énggal abdi, Sayuran Vértikal !

Buku ieu kanggo saha waé anu hoyong diajar kebon sayur, diantarana tip pikeun ngarancang sayur, sareng saha waé anu hoyong kebon nangtung! inspirasi jeung gagasan, kumaha milih struktur berkebun nangtung, bahan jeung daptar tutuwuhan, jeung kumaha miara kebon sayur nangtung Anjeun.

Buku proyék geulis ieu ogé ngawengku ampir dua belasan proyék step-demi-step jadi Anjeun bisa ngawangun sorangan DIY struktur ngebon nangtung ogé! Pencét tombol "Beuli Ayeuna" pikeun mesen salinan anjeun ayeuna!

eBooks Kebon


Propagasi Tutuwuhan Dijieun Gampang: Rahasia Pikeun Meunangkeun Tutuwuhan GRATIS!

>

Anjeun bosen méakkeun ton duit meuli tutuwuhan pikeun imah jeung kebon Anjeun? eBook ieu ngajarkeun anjeun metode dasar pikeun nyebarkeun pepelakan. Ieu mangrupikeun cara anu anjeun tiasa dianggo deui-terusan pikeun ngalikeun pepelakan anjeun saloba anu anjeun pikahoyong pikeun artos !

Upami anjeun hoyong gancang ngeusian kebon anyar atanapi bumi anjeun ku seueur pepelakan anu anjeun pikahoyong gratis, klik tombol mésér ayeuna kanggo aksés instan!

<14Pituduh Cara Penting Pikeun Ngalawan Kutu Dina Tutuwuhan Indoor

Ku: Amy Andrychowicz

Naha aya anu langkung parah tibatan mendakan yén serangga nyerang pepelakan jero ruangan anjeun? Henteu ngan ukur kasar, tapi ahirna hama ngaganggu ieu tiasa maéhan pepelakan jero ruangan anjeun ! Ieu jadi frustrating!!

Tempo_ogé:Propagasi Tutuwuhan Mint Ti Cuttings StepByStep

eBook ieu bakal némbongkeun Anjeun cara ngaidentipikasi hama houseplant umum AND métode éféktif pikeun ngadalikeun (jeung ahirna ngaleungitkeun) eta tanpa ngagunakeun péstisida toksik! Beuli ayeuna, sarta debug pepelakan jero imah Anjeun pikeun alus!


Winter Sowing Siki: Kumaha Ngamimitian Siki Luar Dina Salju Jeung Tirisan Tiis

By: the>

By: the>

Choy: the>

Choy: the>

Tempo_ogé: Kumaha Gunung A Staghorn Fern (Platycerium) Step by Step

By: the

<2015 s pikeun kebon usum panas anjeun di luar salila usum tiis - sanajan éta tiis tiris jeung masih aya salju dina taneuh! Naha anjeun pemula ngebon atanapi ahli berkebun anu berpengalaman, anjeun bakal ngaraosan usum melak siki dina usum tiis.

EBook panyebaran usum tiris ieu pinuh ku tip sareng trik dumasar kana pangalaman kuring ngamimitian siki di luar dina usum tiis, sareng éta bakal nunjukkeun anjeun persis kumaha usum tiris nyebarkeun siki anjeun léngkah-léngkah. Janten, upami anjeun siap nyobian hal anu énggal, atanapi anjeun hoyong diajar metode ngamimitian siki anu keren ieu, teras angkat salinan anjeun ayeuna!Guide lengkep pikeun tumuwuh & amp; Ngumpulkeun Tutuwuhan Indoor

Ku: Amy Andrychowicz

Tumuwuh jeung ngumpulkeun houseplants mangrupakeun cara fun pikeun ngurilingan diri jeung babak sataun héjo – tapi ngajaga eta hirup téh HUS! Kira-kira, sakali anjeun diajar kaperluan perawatan dasar maranéhanana, anjeun bakal bisa kalayan gampang tumuwuh sagala jinis tutuwuhan indoor nu Anjeun hoyongkeun.

Ngajaga houseplants anjeun cageur teu kudu jadi kuciwa konstan atawa chore badag. Dina eBook komprehensif ieu anjeun bakal diajar sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan kumaha carana ngajaga ALL tutuwuhan houseplants anjeun hirup jeung thriving !


Mimiti Siki Di jero rohangan: A Guide Mimitian Gancang Ti Sawah <1B> Acho3> <1B> A>

Ngembang kebon anjeun tina siki mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngahémat artos pikeun ngebon! Tapi ngawasaan seni ngamimitian siki di jero rohangan tiasa sesah pisan, sareng tiasa nyababkeun seueur waktos sareng artos! Kuring terang kumaha carana nempatkeun sagala kerja keras (sareng artos!) Pikeun ngamimitian siki di jero ruangan, ngan ukur ningali bibit anu berharga anjeun layu sareng maot. Éta anu paling awon!

Jadi, upami anjeun macét sabab anjeun henteu tiasa mendakan jawaban anu langsung pikeun ngabantosan anjeun suksés ngamimitian bibit anjeun di jero ruangan, sareng anjeun bosen ngabuang waktos sareng artos anjeun tanpa hasil - maka eBook ieu sampurna pikeunanjeun!


Paket Proyék Berkebun Vertikal

Ku: Amy Andrychowicz

Naha anjeun milari pikeun nambihan katuangan, kaéndahan, sareng fungsi anu pikaresepeun pikeun kebon anjeun!

Bundelan ieu kalebet pitunjuk anu gampang diturutan anu bakal nunjukkeun anjeun léngkah-léngkah kumaha cara ngawangun 5 proyék ngebon nangtung DIY unik.

Proyék anu kalebet dina bungkusan nyaéta A-Frame Trellis, Pekebun Gantung Kantong Kopi Upcycled, Kandang Tomat Kokoh, Planter Gantung Vertikal Tilu Tier, sareng Pemanggang Gantung Vertikal Tilu-Tier> Pemanggang gantung Kipas Angin Upcycled. 14>


Kumaha Ngawangun Rumah Kaca: Pitunjuk Léngkah-léngkah

Ku: Amy Andrychowicz

Naha anjeun kantos ngimpi gaduh rumah kaca sorangan, tapi hariwang bakal sesah teuing ngadamel rumah kaca sorangan? Ayeuna anjeun tiasa!

Rencana desain saderhana ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngawangun rumah kaca anjeun nyalira, léngkah-léngkah, sareng poto-poto pikeun ngabantosan anjeun sapanjang jalan.

Tinggalkeun sapanjang taun, atanapi copot teras simpen upami henteu dianggo. Barina ogé, anjeun bakal bisa manjangkeun usum tumuwuh anjeun ku sababaraha bulan!

Ieu bakal jadi hiji proyék gampang pikeun saha baé gunana ngawangun dina sabtu minggu. Bagian anu pangsaéna nyaéta, saatos anjeun nyetél, salju sareng és bakal mimiti ngalemberehgeura!


Ngawangun Lengkungan Squash: Pitunjuk Lengkah-demi-Lengkah

Ku: Amy Andrychowicz

Lengkah-lengkah lengkepna bakal ditunjukkeun ku anjeun sacara rinci, kalebet léngkah-léngkah pikeun anjeun sorangan. poto warna pikeun mantuan pituduh Anjeun ngaliwatan léngkah. Pitunjukna gampang, sareng saha waé tiasa ngawangun lengkungan kebon DIY anu anca sareng murah ieu (sanaos anjeun sanés jalma anu séhat!).


Kandang Tomat DIY: Pitunjuk Lengkah-demi-Lengkah Pikeun Ngawangun Cangkuang <1By:>>>>>>>>>>>>>>>>> 6>

Salah sahiji dilema anu disanghareupan ku para pekebun nyaéta kumaha carana ngadukung pepelakan tomat anu leres. Kandang kawat tipis henteu cocog pikeun pepelakan tomat anu parantos dewasa. Éta sababna kuring ngawangun kurung tomat anu kuat sorangan, sareng anjeun ogé tiasa.

Petunjuk anu gampang diturutan ieu bakal nunjukkeun anjeun lengkah-demi-léngkah kumaha cara ngawangun kandang tomat anu kuat anjeun sorangan, kalebet poto warna pinuh pikeun ngabantosan anjeun ngalangkungan léngkah-léngkah. Abdi henteu acan ngagaduhan pepelakan tomat anu ageung teuing pikeun kandang tomat DIY ieu.

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.