Kumaha Ngalembereh Salju Pikeun Nyiram Houseplants

 Kumaha Ngalembereh Salju Pikeun Nyiram Houseplants

Timothy Ramirez

Ngagunakeun salju anu dilebur pikeun nyiram pepelakan jero ruangan henteu ngan ukur ekonomis, tapi gampang. Tambih Deui, salju anu dilebur sami sareng cai hujan - sareng éta saé pisan pikeun pepelakan jero ruangan anjeun!

Teruskeun maca pikeun kéngingkeun petunjuk léngkah-léngkah pikeun ngumpulkeun sareng ngagunakeun salju pikeun nyiram pepelakan.

Cairan hujan mangrupikeun jinis cai anu pangsaéna pikeun dianggo dina pepelakan jero ruangan. Dina usum panas, kuring nganggo cai tina tong hujan kuring sareng pepelakan jero ruangan kuring resep pisan.

Hanjakalna, dina usum tiis cai dina tong hujan kuring bakal beku padet upami kuring tinggalkeun di luar di dieu di MN.

Jadi, salaku alternatif pikeun ngagunakeun cai hujan, kuring ngalembereh salju dina usum tiis pikeun dianggo pikeun nyiram pepelakan bumi kuring.

Muhun, salju teuing! Nyatana, éta ogé saé sapertos nganggo cai hujan.

Ngagunakeun Salju Pikeun Nyiram Tutuwuhan Jero rohangan

Anjeun tiasa nganggo salju anu dilebur pikeun nyiram pepelakan sapertos anjeun nganggo jinis cai anu sanés. Tapi, penting pisan pikeun émut yén cai tiris tiasa ngabahayakeun pikeun pepelakan jero ruangan.

Jadi, sateuacan nyiram pepelakan ku salju anu lebur, cai kedah dipanaskeun dugi ka suhu kamar. Butuh sababaraha poé pikeun cai salju haneut, jadi pastikeun pikeun ngidinan cukup waktu pikeun éta.

Ngeusian ember abdi ku salju pikeun lebur

Kumaha Ngalembereh Salju Pikeun Cai Houseplants

Anjeun ngan perlu sababaraha hal pikeun ngamimitian. Di handap ieu anjeun bakal mendakan daptar naon anu anjeun peryogikeun, sareng léngkah-léngkahnaparentah pikeun ngalebur salju...

Peryogikeun Suplai:

  • Ember badag (kuring nyarankeun make ember 5 galon)
  • Salju sekop
  • Kang nyiram (atawa wadah sejenna keur nyimpen cai, kuring make kendi susu 13>
  • Nyiapkeun kendi susu) Pikeun ngumpulkeun salju. pikeun watering houseplants abdi

    Léngkah pikeun ngumpulkeun & amp; Salju Lebur

    Ayeuna candak ember sareng sekop anjeun sareng angkat ka luar. Turutan léngkah-léngkah ieu pikeun ngumpulkeun sareng ngalebur salju…

    Lengkah 1: Teangan sababaraha salju anu beresih – Pastikeun anjeun ngumpulkeun salju anu pangbersihna anjeun tiasa. Kuring balik ka buruan tukang kuring dimana salju teu kaganggu pisan (ngajauhan kelenci jeung turds sato lianna).

    Oge, ulah ngumpulkeun salju anu lokasina deukeut jalan, jalan tol, atawa trotoar dimana uyah atawa és ngalembereh dipaké. Bahan kimia ieu bakal ngabahayakeun pepelakan imah anjeun.

    Lengkah 2: Lebetkeun salju kana ember anjeun - Anggo sekop anjeun pikeun ngeusian ember anjeun ku salju saloba anjeun tiasa.

    Sawaktos anjeun ngeusian ember, bungkus salju sakuat-kuatna. Beuki salju anjeun bisa asup kana ember, beuki loba cai anjeun bakal meunang.

    Ember dipak kalawan salju siap lebur

    Lengkah 3: Ngidinan salju ngalembereh - Sakali ember anjeun pinuh, bawa ka jero imah pikeun ngidinan salju ngalembereh. Butuh waktu nu leuwih lila ti nu disangka-sangka nepi ka salju ngalembereh, jadi rencanakeun ka hareup.

    Pikeun 5 galon ember salju, waktu nu diperlukeun kira-kira.dua poé ngalembereh sagemblengna. Nempatkeun ember salju anjeun dina kamar haneut bakal nyepetkeun prosés lebur.

    Lengkah 4: Nyiapkeun pikeun mindahkeun cai salju - Saatos salju geus dilebur, éta waktu pikeun mindahkeun cai kana watering can atawa jugs Anjeun. Bagian ieu rada hese pikeun ngalakukeunana ku nyalira, janten anjeun peryogi batur pikeun ngabantosan anjeun dugi ka terang.

    Pastikeun nempatkeun sababaraha anduk anu lami, atanapi lakukeun ieu dina bak mandi juuuust upami anjeun tungtungna ngabahekeun cai ka lantai (kuring nyarios tina pangalaman di dieu… ehem).

    Lengkah 5: Salju anjeun bakal kasaringan - Salju anjeun bakalan. pikeun nyaring éta kaluar. Teundeun strainer dina luhureun corong badag. Teras lalaunan tuang cai tina ember kana wadah panyimpen anjeun.

    Tempo_ogé: Siki pangalusna Pikeun Winter Sowing & amp; Kumaha Milih Anu Katuhu

    Ieu tiasa janten tindakan kasaimbangan (anjeun kedah ningali kuring nyobian nyandak gambar ieu!). Janten anjeun tiasa langkung gampang nyaring cai kana ember ageung anu sanés, teras tuang kana kaléng panyiraman anjeun engké.

    Nyaring cai salju anu lebur

    Sabaraha Cai Dina Salju?

    Weeeeeellll, éta gumantung. Penting pikeun ngarti yén henteu sadayana salju diciptakeun sami…

    Nalika kuring ngeusian ember 5 galon kuring ku salju anu hampang sareng mengembang, kuring nampi cai anu langkung handap tibatan nalika kuring ngeusian salju anu beurat sareng baseuh. Éta leres pisan, sabab salju ageung nahan cai langkung seueur.

    Jadi, upami anjeun hoyongjumlah maksimum cai pikeun usaha anjeun, teras kumpulkeun salju pikeun cai pepelakan jero ruangan saatos salju turun beurat.

    Pikeun masihan anjeun ide pikeun ngahasilkeun… sareng salju anu langkung hampang, tilu 5 galon ember salju ngahasilkeun ampir genep galon cai. Teu goréng teuing.

    Tempo_ogé: 7 Tips Gampang Pikeun Kasuksésan Kompos Usum

    Sanggeus salju turun beurat, slussy, tilu ember ieu sarua ngahasilkeun sabelas satengah galon cai. Éta langkung saé!

    Salju lebur pikeun pepelakan

    Nyimpen Cai Salju Lebur Anjeun

    Sapertos anu parantos disebatkeun sateuacana, kuring nyimpen cai anu dicandak tina salju lebur dina kendi plastik, tapi anjeun tiasa nganggo naon waé jinis cai anu anjeun gaduh.

    Kuring nyobian ngajaga kendi nyiram kuring salamina. Janten, saatos kuring nyiram pepelakan ku salju anu dilebur, kuring ngumpulkeun deui salju pikeun ngeusian kendi deui. Ku cara kitu kuring sok boga cai suhu kamar keur tatangkalan di imah nalika kuring butuh.

    Ngalebur salju pikeun nyiram pepelakan leuwih hade tinimbang ngan saukur make cai keran. Tapi, éta saleresna sanés éta langkung seueur padamelan - sareng éta langkung saé pikeun pepelakan!

    Butuh kirang ti sapuluh menit kanggo ngumpulkeun salju, teras 5-10 menit deui tuang kana kendi cai kuring. Sanajan, ieu téh lain salah sahiji eta hal I do dimana Abdi geulis yakin tatanggana mah rolling panon maranéhanana sarta ketawa di kuring. Tapi éta patut eta; Abdi gaduh pepelakan jero ruangan anu séhat pisan!

    Upami anjeun hoyong diajar sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan ngajaga pepelakan jero ruangan anu séhat, maka anjeun peryogi kuring.Houseplant Kamanusaan sarta Studi eBook. Éta bakal nunjukkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kumaha ngajaga unggal pepelakan di bumi anjeun mekar. Unduh salinan anjeun ayeuna!

    Tips Perawatan Houseplant Lain

    Bagikeun tip anjeun pikeun ngumpulkeun sareng ngagunakeun salju pikeun nyiram pepelakan jero ruangan dina bagian koméntar di handap.

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.