Perawatan Houseplant Pikeun Dulur eBook

 Perawatan Houseplant Pikeun Dulur eBook

Timothy Ramirez

Daptar eusi

Pituduh lengkep pikeun tumuwuh & amp; Ngumpulkeun Tutuwuhan Indoor

Naha anjeun pernah ngarasa kawas…

  • Anjeun boga jempol coklat lamun datang ka tumuwuh tutuwuhan indoor?
  • Anjeun resep houseplants, tapi aranjeunna henteu salawasna sigana kawas anjeun?
  • Sababaraha houseplants anjeun geus tumuwuh Heboh, tapi anjeun kumaha bae anu tetep dina perangna
      imah nu anyar
        ngarencanakeun maot. ts cageur, sarta kadangkala... kadang anjeun ngan hayang Tos kabeh kana runtah sarta rengse kalayan eta.

Anjeun henteu nyalira, éta naha kuring nulis eBook ieu!

Sesah pisan lamun houseplant ujug-ujug mimiti dying, sarta Anjeun teu boga pamanggih kumaha nyimpen eta .

Tempo_ogé: 13 Kembang Taunan Gampang Tumuwuh Tina Siki

Sesah pisan lamun houseplant mimiti dying, sarta Anjeun teu boga pamanggih kumaha nyimpen eta . Iraha abdi kedah nyiram? Naha aya bulu bodas di sakuliah batang? Naha kuring kedah ngabuahan? Atawa meureun perlu repotting, atawa pruning, atawa ...? Ahhh, tulungan!

Anjeun terang naon, ngajaga houseplants hirup téh teuas , sarta unggal variétas anjeun sorangan bisa merlukeun perawatan béda.

Tempo_ogé: Nyebarkeun Hias Kentang Manisan Vine Cuttings Atawa UmbiBELI AYEUNA

Perhatikeun yén ieu téh mangrupa unduhan digital instan (euweuh nu bakal dikirimkeun)

Eureun karesep imah anjeun! perang uphill deui.

Ngajaga pepelakan jero ruangan anjeun mekar henteu kedah janten kuciwa anu terus-terusan atanapi janten tugas anu ageung.

Sawaktos anjeun diajar kabutuhan perawatan dasarna, anjeun bakal tiasa gampang.melak sagala jinis pepelakan jero ruangan anu anjeun pikahoyong.

EBook Houseplant Care for everyone eBook pinuh ku inpormasi anu bakal ngajantenkeun anjeun ahli ngembang pepelakan!

Kieu naon anu anjeun bakal diajar dina eBook komprehensif ieu:

  • Kumaha pikeun ngaidentipikasi bumi anu pangsaéna pikeun ngagaleuh bumi anjeun sateuacan mésér bumi énggal.
  • Mindahkeun pepelakan jero ruangan anu leres ka bumi atanapi lingkungan énggalna
  • Ngidentipikasi paparan sinar panonpoé anu pas pikeun pepelakan jero ruangan anjeun
  • Iraha sareng sabaraha sering nyirami pepelakan jero ruangan anjeun
  • Jinis taneuh naon anu dianggo (sareng sareng resep ngadamel anjeun nyalira!)
  • Persyaratan suhu pikeun pepelakan jero ruangan anjeun
  • Cara anu paling hadé dianggo
  • Jinis taneuh anu mana anu dianggo, sareng iraha anjeun ngagunakeunana
  • Jinis taneuh anu mana anu paling hadé dianggo, sareng iraha anjeun ngagunakeunana
  • Jinis taneuh anu mana anu paling hadé dianggo, sareng iraha nganggo pupuk. pepelakan jero ruangan
  • Ngidentipikasi sareng ngahindarkeun kutu dina pepelakan jero ruangan anjeun
  • Nyiapkeun pepelakan anjeun pikeun mekar salami opat usum
  • Ngarengsekeun masalah sareng ngalereskeun masalah umum
  • Daptar pepelakan jero ruangan anu anjeun tiasa tumbuh dumasar kana paparan panonpoé di bumi anjeun
  • … sareng seueur deui!<1Y><6P>
dikirimkeun)

Tong intip jero eBook

Beuli salinan anjeun ayeuna!

EBook (buku éléktronik) 50 halaman ieu dipak pinuh ku inpormasi sareng tip pinter supados anjeun tiasa ngajaga sadaya pepelakan jero ruangan anjeun mekar. Ieudirancang sacara profésional sareng langsung tiasa diunduh salaku dokumén PDF anu tiasa anjeun simpen dina sadaya alat anjeun, atanapi nyitak upami anjeun resep.

Lamun anjeun mésér eBook ieu anjeun bakal nampi UPDATE GRATIS SELAMANYA : Hal anu paling keren ngeunaan eBook nyaéta aranjeunna tiasa diropéa! Sakali anjeun gaduh salinan, anjeun bakal nampi béwara email upami sareng nalika versi eBook anu diropéa sayogi, anu anjeun tiasa unduh gratis.

BELI AYEUNA

Perhatikeun yén ieu mangrupikeun unduhan digital instan (teu aya anu bakal dikirim)

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.