Kumaha miara poinsettia di luar

 Kumaha miara poinsettia di luar

Timothy Ramirez

Mekarkeun poinsettia di luar henteu ngan ukur mungkin, éta langkung gampang tibatan anu anjeun pikirkeun. Dina postingan ieu, kuring bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana anu anjeun kedah terang pikeun ngaraosan aranjeunna di luar salami mangtaun-taun ka hareup.

Poinsettia mangrupikeun kembang liburan anu populer anu paling sering dijual nalika Natal, tapi naha anjeun terang yén éta ogé tiasa tumbuh di luar ogé?

Seueur jalma reuwas nalika terang yén aranjeunna tiasa hirup di luar, sareng mekar di kebon atanapi bentang bumi.

Ieu bakal ngabimbing kaayaan anu leres pikeun anjeun. Anjeun bakal diajar sabaraha panonpoe sareng cai anu diperyogikeun, suhu naon anu idéal, sareng seueur deui.

Dupi Poinsettias Tutuwuhan Luar?

Di alam, poinsettia memang tutuwuhan luar. Éta téh perennials lembut asli Méksiko kidul, dimana maranéhna mekar dina cuaca haneut.

Éta bisa hirup di luar buleud sataun di zona tumuwuh 10+, salami hawa teu turun konsistén handap 45 ° F.

Postingan Patali: Cara Miara Poinsettia poinsettia Tutuwuhan Poinsettia <1

Tiasa Poinsettia Di Luar?

Seueur jalma reuwas nalika terang yén poinsettia tiasa dipelak di luar. Nyatana, aranjeunna saé pisan dina iklim haneut anu tiasa janten semak jangkung atanapi tangkal leutik, ngahontal jangkungna 10'.

Upami anjeun cicing di daérah anu tiis, aranjeunna bakal resep nyéépkeun usum panas.di luar berjemur dina panas sareng sinar panonpoé.

Émut yén upami anjeun hoyong mindahkeun pepelakan jero ruangan ka luar, anjeun kedah ngalihkeunana laun-laun supados tiasa tahan angin sareng panonpoé.

Naha Tutuwuhan Poinsettia tiasa cicing di luar?

Di daérah anu henteu sering ngalaman suhu 45°F atanapi kirang, poinsettia tiasa tumbuh di luar sapanjang taun.

Sakur anu di handap ieu kanggo waktos anu berkepanjangan tiasa nyababkeun karusakan sareng ahirna maot.

Pikeun daérah anu langkung tiis, aranjeunna tiasa disimpen di luar salami bulan-bulan anu haneut, teras disimpen dina usum tiis di luar jero ruangan.

Pointtia>Pointtia>Pointtia>> di luar ruangan> <4settia>Pointtia> Sateuacan tumuwuh aranjeunna di luar, mimitina urang kedah ngobrol ngeunaan dimana poinsettia bakal mekar. Di handap ieu aya sababaraha tip pikeun milih lokasi anu pas.

Ngembangkeun Poinsettia Di Kebon

Anjeun tiasa melak poinsettia di luar kebon salami daérah anjeun henteu sering ngalaman suhu di handap 45°F.

Teangan tempat dimana aranjeunna bakal nampi panonpoé pinuh ka tempat teduh parsial, sareng taneuhna ogé draining sareng kompos anu cukup ageung sareng tuangeun anu ageung sareng campuran kompos atanapi 3 kanggo cacing anu ageung. kebon anjeun kalayan warna dina usum gugur sareng usum tiis, janten pastikeun masihan aranjeunna rohangan anu cukup.

Perawatan Poinsettia di Luar Dina Pot

Upami anjeun hoyong melak poinsettia di luar tapi usum tiris tiis, wadahna mangrupikeun pilihan anu saé.

Éta tiasaPindahkeun ka daérah mana waé anu kakeunaan panonpoé anu pas salami bulan-bulan anu langkung haneut, teras dibawa deui ka jero sateuacan tiis.

Pastikeun anjeun milih pot anu henteu leutik teuing pikeun nampung ukuran anu berpotensi ageung, sareng sok nganggo pot anu ngagaduhan liang drainase di bagian handap.

Poinsettia tumbuh di luar dina wadah

Naha anjeun tiasa melak Poinsettia di luar?

Anjeun tiasa melak poinsettia di luar, tapi sateuacan anjeun ngalakukeun, penting pikeun ngartos iraha sareng dimana. Tip di handap ieu tiasa ngabantosan anjeun mikawanoh waktos sareng tempat anu sampurna.

Iraha Melak Poinsettia di Luar

Waktu anu pangsaéna pikeun melak poinsettia di luar nyaéta saatos sadayana kamungkinan ibun parantos lulus.

Antosan dugi suhu konsisten di luhur 50°F. Ieu biasana kadang-kadang dina awal nepi ka pertengahan musim semi.

Tempat Melak Poinsettia di Luar

Poinsettias bakal tumuwuh pangalusna di luar dina draining well, taneuh rada asam. Pilih tempat anu kakeunaan panonpoe pinuh ka tempat teduh parsial sareng ditangtayungan tina angin.

Supaya mekar dina usum gugur sareng usum tiris, penting yén éta ogé gaduh poék lengkep dina wengi. Janten jauhkeun aranjeunna tina daérah dimana aranjeunna bakal kakeunaan lampu di jero ruangan atanapi jalan.

Jangkungna tiasa jangkung pisan, ku kituna pasihan aranjeunna seueur rohangan atanapi aranjeunna pamustunganana bakal ngaleungitkeun pepelakan anjeun anu sanés.

Poinsettia usum tiris luar dina iklim haneut

Kumaha Merawat Poinsettia di Luar

Ayeuna anjeun terang dimana sareng iraha melakna, waktosna pikeun ngobrol ngeunaan cara miara poinsettia di luar. Ngartos lingkungan idéal maranéhna penting pisan pikeun kaséhatan langgeng.

Paparan Panonpoé Kaluar

Paparan idéal pikeun poinsettia nyaéta antara 6-8 jam panonpoe pinuh unggal poé. Di daérah anu langkung panas, jaga aranjeunna tina sinar soré anu parah supados henteu kaduruk.

Oge pastikeun pikeun ngenalkeun aranjeunna ka panonpoé langsung lalaunan upami anjeun mindahkeun aranjeunna ti jero bumi anjeun.

Gelap pinuh ogé penting. Éta henteu tiasa kakeunaan cahaya naon waé dina wengi atanapi henteu bakal mekar.

Suhu Luar Poinsettia

Kisaran suhu idéal pikeun ngembang poinsettia di luar nyaéta antara 50-75°F. Naon waé di handap 45°F tiasa nyababkeun karusakan sareng ahirna maot.

Dina suhu anu langkung panas, perhatikeun tingkat kalembaban. Anjeun panginten kedah nyiram langkung sering pikeun nyegah aranjeunna garing dina panas.

Poinsettia beureum dipelak di luar kebon

Pruning Poinsettias Luar

Sanaos aranjeunna tumbuh di lingkungan luar anu sampurna, poinsettia cenderung janten leggy sareng jarang upami henteu dipangkas sacara konsisten dina usum gugur saatos usum gugur.

Motong deui ku pruners seukeut steril ka ngeunaan 1-2 'jangkungna. Upami aranjeunna ngalaman karusakan beku, potong deui ka handap titik éta.

Ciwit kuncup anyar dina musim semi.pikeun ngadorong tumuwuhna bushier sareng langkung mekar. Éta ngandung geutah anu tiasa ngairitasi kulit, janten nganggo sarung tangan sareng panangtayungan panon.

Sabaraha Sering Nyirami Poinsettia di Luar

Poinsettia resep kalembaban anu konsisten, tapi henteu baseuh atanapi baseuh. Cara anu pangsaéna nyaéta pikeun ngajaga taneuh rada beueus unggal waktos.

Hindarkeun kulub atanapi pooling, atanapi tiasa nyababkeun akar rot. Kitu ogé, ulah ngantep éta ngalaman période garing, atawa maranéhna bisa layu sarta leupaskeun daun.

Mun anjeun bajoang pikeun meunangkeun eta bener, a gauge Uap mangrupakeun alat hébat nu bakal nulungan anjeun kaluar. Diajar sadayana ngeunaan kumaha sareng iraha nyiramna di dieu.

Ngembangkeun poinsettia beureum di luar kebon

FAQ

Di dieu kuring parantos ngajawab sababaraha patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan ngembang poinsettia di luar. Upami milik anjeun teu aya dina daptar, mangga tambahkeun kana bagian koméntar di handap.

Naha poinsettia tiasa hirup di luar dina usum panas?

Leres, poinsettia tiasa hirup di luar dina usum panas salami suhu tetep di luhur 45°F. Ngan pastikeun lalaunan acclimate aranjeunna ka panonpoé pinuh ku kituna daun henteu kaduruk.

Naha poinsettia tiasa di luar dina tiis?

Henteu, poinsettia teu tiasa di luar dina hawa tiis. Suhu anu terus-terusan di handap 45 ° F bakal nyababkeun daun ragrag, sareng pamustunganana maéhan aranjeunna. Hadé pisan mun éta mindahkeun éta jero rohangan saméméh meunang handap 60 ° F.

Sabaraha lami poinsettias hirup di luar?

Poinsettia bisa hirup di luar pikeun alila pisan, malah puluhan taun, lamun dibere suhu idéal, panonpoé, jeung cai. Éta mangrupikeun perennials di zona 10+.

Tempo_ogé: bebas Taman Panen nyukcruk lambar & amp; Pituduh

Dupi abdi tiasa nempatkeun poinsettia pot di luar?

Leres, anjeun tiasa nyimpen poinsettia pot di luar salami bulan anu langkung panas. Pastikeun pikeun ngerasanana saeutik demi saeutik pikeun nyegah kaduruk ku panon poe atawa ngareureuwas pabrik, sarta pindahkeun deui saméméh temps turun handap 60 ° F.

Dupi poinsettias hirup di luar dina usum tiis?

Poinsettias tiasa hirup di luar dina usum tiis ngan dina zona tumuwuh 10+. Di mana waé ogé tiis teuing, ku kituna maranéhanana kudu dibawa dina mangsa usum tiis.

Ayeuna anjeun terang kumaha tumuwuh poinsettia di luar, aranjeunna tiasa janten kado liburan anu dinikmati mangtaun-taun ka hareup. Tip ieu bakal ngabantosan anjeun nyiptakeun lingkungan anu sampurna pikeun ngabantosan aranjeunna mekar di luar.

Tempo_ogé: Iraha Nyokot padang rumput hejo anjeun dina musim semi

Upami anjeun hoyong diajar sadayana anu kedah terang ngeunaan ngajaga pepelakan jero ruangan anu séhat, maka anjeun peryogi eBook Houseplant Care. Éta bakal nunjukkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kumaha ngajaga unggal pepelakan di bumi anjeun mekar. Unduh salinan anjeun ayeuna!

Langkung seueur Ngeunaan Ngebon Kembang

Bagikeun tip anjeun pikeun melak poinsettia di luar dina bagian koméntar di handap.

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.