80+ Kado Heboh Pikeun Pekebun

 80+ Kado Heboh Pikeun Pekebun

Timothy Ramirez

Daptar eusi

Hésé pisan pikeun mendakan kado anu sampurna pikeun para pekebun, khususna upami aranjeunna sigana gaduh sadayana! Tong hariwang, kuring parantos nutupan anjeun. Panungtun ieu pinuh ku seueur ide anu saé anu kuring resep, sareng éta ogé bakal!

Hésé pisan milarian kado anu sampurna pikeun para pekebun, khususna pikeun anu parantos gaduh sadayana. Éta pisan sababna naha kuring nyieun daptar ieu!

Naha Anjeun keur pilari liburan atawa kado Natal keur pekebun, hiji hal pikeun ultah maranéhanana, housewarming, atawa sababaraha acara husus sejenna… Anjeun bakal manggihan kado sampurna pikeun maranéhanana dina daptar ieu.

Pituduh kado ieu campuran hal anu unggal tukang kebon butuh jeung hayang – jeung sababaraha hal maranéhanana bener-bener hayang, tapi bisa jadi teu meuli kado pikeun sorangan

kado pikeun sorangan.

tukang kebon organik, sareng barang-barang kanggo anu gaduh sadayana.

Kotektak sadayana daptar, atanapi klik tautan pikeun ngalangkungan ka bagian anu paling pas pikeun naon anu anjeun milarian.

HADIAH LUAR BIASA Pikeun Tukang Kebon

Anjeun leres-leres teu tiasa salah masihan naon waé item dina daptar ieu salaku kado pikeun anu resep ngebon! Sareng, upami anjeun sorangan tukang kebon, anjeun tiasa masihan pituduh ieu salaku pitunjuk anu henteu sakedap pikeun kulawarga sareng babaturan anjeun ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong.

1. TAS TOOL NGEBUN

Saban tukang kebon butuh cara pikeun ngatur jeung mawa parabotna baripabrik composting nyata deal, sarta hadir kalawan sagalana maranéhna kudu ngamimitian jeung cacing composting (iwal cacing), kaasup parentah lengkep!

TOKO AYEUNA

34. Cacing Peternakan Cacing

Cacing sigana sapertos ide anu teu biasa, tapi percanten ka abdi, cacing mangrupikeun hadiah anu saé pikeun tukang kebon organik! Éta mangrupikeun bagian anu penting pikeun mastikeun yén taneuh kebon séhat, sareng tambahan penting pikeun sistem kompos (utamana peternakan cacing!). Nalika aya cacing, pepelakan langkung séhat sareng akar langkung kuat.

TOKO AYEUNA

35. CASTING CACING

Cacing casting téh alus teuing, sarta kadaharan tutuwuhan sagala-alam! Henteu aya anu langkung alami tibatan ngagunakeun tuang cacing (alias kotoran cacing) salaku pupuk. Pupuk organik ieu henteu bau sareng teu beracun, sareng tiasa dianggo di jero ruangan atanapi di luar, kanggo naon waé tina pepelakan jero ruangan dugi ka sayuran.

TOKO AYEUNA

36. EMULSION IKAN

Tutuwuhan resep emulsi lauk, sareng éta mangrupikeun pupuk organik anu saé! Ngagunakeun campuran lauk jeung juket laut ieu pikeun ngabuahan tutuwuhan bakal mantuan pikeun ngaronjatkeun jumlah bungbuahan sarta sayuran nu tutuwuhan ngahasilkeun, sarta ogé mantuan pikeun ngahasilkeun kuat, kembang leuwih geulis. Tambih Deui, éta tiasa dianggo saé pikeun masihan bibit dorongan ogé!

TOKO AYEUNA

37. SEED SPROUTER

Tumbuhan sprouter organik super gampang jeung sprouter ieu, sarta maranéhanana bisa tumuwuh sapanjang taun katuhu dina counter dapur! Ieu hijikado anu saé pikeun tukang kebon naon waé, tapi khususna pikeun anu hoyong ngamimitian tuangeun di jero ruangan! Pastikeun ogé meunang aranjeunna sababaraha siki sprouting organik ambéh maranéhanana bisa langsung nyobaan!

TOKO AYEUNA

38. MASON BEE HOUSE

Nyiruan mangrupikeun bagian penting tina ngebon organik, sareng sadayana hoyong ngabantosan aranjeunna! Nyiruan Mason mangrupikeun rupa-rupa anu henteu nyeureud anu dikenal salaku pollinator anu luar biasa. Lebah imah ieu dijieunna tina awi alam, sarta nyadiakeun tempat aman pikeun lebah tukang batu pikeun nelepon ka imah. Jantenkeun kado ngebon ku ngalebetkeun sababaraha atraktan imah lebah tukang batu sareng buku ngeunaan lebah tukang batu.

TOKO AYEUNA

39. MICROMESH FLOATING ROW COVERS

Floating row covers mangrupikeun hadiah anu saé pikeun jalma anu kebon sacara organik. Tinimbang nyemprot pepelakan nganggo inséktisida, para pekebun tiasa nganggo panutup baris ieu salaku panghalang fisik pikeun ngajaga pepelakan tina serangga anu ngabahayakeun. Éta ogé dianggo hébat dina cinyusu jeung gugur ngajaga ibun ti ruining tutuwuhan sénsitip. Éta hampang pisan sahingga hawa sareng cai masih tiasa asup, tapi kutu teu tiasa.

TOKO AYEUNA

40. KIT UJI TANAH

Kebon anu séhat sareng produktif dimimitian ku taneuh anu saé. Pekebun kedah rutin nguji taneuhna pikeun mastikeun yén éta ngagaduhan sadayana gizi anu dipikabutuh pikeun pepelakan mekar. Kit murah ieu bakal ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nguji sadaya komponén penting dina taneuhna langsung di bumi. Kit test taneuh hadir kalawan rinciparentah jeung tips pikeun ngaronjatkeun taneuh kebon.

TOKO AYEUNA

41. BIJI SAYUR KEBUN ORGANIK

Setélan 10 sakét siki ieu ngandung siki pikeun kebon sayur dasar. Bibit anu aya dina pakét nyaéta: tomat beefsteak, brokoli, buncis, bonténg, lobak, kacang snap gula, wortel, jeung tomat roma. TOKO AYEUNA

42. PAPER PLANT POT MAKER

Nyieun pot kertas pikeun siki ngamimitian atawa potting up bibit mangrupakeun cara hébat janten ramah lingkungan tur upcycle sampah! Kusabab pot bakal biodegradable, aranjeunna tiasa melak aranjeunna langsung ka kebon tanpa résiko ngarusak bibit anu hipu. Panyipta panci kertas ieu pikaresepeun sareng gampang dianggo, sareng tiasa dianggo pikeun ngadamel 3 pot kertas ukuran anu béda.

TOKO AYEUNA

43. STAND UP WEEDING TOOL

Weeding mangrupikeun jahat anu dipikabutuh pikeun para pekebun organik, janten naha henteu kéngingkeun alat anu ngajantenkeun langkung gampang (sareng nyalametkeun tonggongna!). Panyumputan nangtung ieu idéal pikeun miceun jukut tangguh sacara permanen ti kebon atawa jukut.

TOKO AYEUNA

44. BUMI DIATOMACEOUS

Upami anjeun sanés tukang kebon, teras anjeun panginten panginten naon ieu. Diatomaceous Earth (DE) mangrupikeun produk alami anu saé pikeun ngaleungitkeun serangga hama di kebon. Penting pisan pikeun tukang kebon organik! Ieu kalebet duster (alat anu tiasa dianggo pikeun ngadamelnyebarkeun DE leuwih gampang). Upami teu kitu, anjeun tiasa ngagaleuh sabun nyalira kanggo masihan kado nyalira.

TOKO AYEUNA

45. BIRDHOUSES

Birdhouses nyieun kado ngebon pangalusna sabab, teu ngan maranéhanana super lucu, maranéhanana geus gede pikeun kontrol hama kebon organik! Manuk mangrupikeun prédator anu saé anu nyéépkeun hileud, kumbang sareng serangga jahat sanés anu nyerang pepelakan kebon. Tilu set ieu pikaresepeun, sareng aranjeunna didamel tina bahan alami.

TOKO AYEUNA

46. EXCALIBUR FOOD DEHYDRATOR

Sakur tukang kebon anu melak sayuran bakal bungah nampi dehidrator dahareun salaku hadiah. Excalibur nyaeta luhureun garis, jeung pangalusna hiji Anjeun bisa meuli. Percanten ka abdi, aranjeunna moal ngarepkeun ieu, tapi bakal resep pisan.

TOKO AYEUNA

BUKU HADIAH KEBON ORGANIK

Buku ogé kado anu saé pikeun tukang kebon organik, sok seueur anu diajar! Aya sababaraha buku ngebon organik anu saé pisan (pikeun pamula atanapi ahli) di dinya, tapi ieu sababaraha judul karesep kuring…

Tempo_ogé: Kumaha Freeze Waluh Sakumpulan Atawa Puree

47. Cacing DAKAN SAMPAH KURING

Kumaha Nyetél sareng Ngajaga Sistem Pengomposan Cacing, 2nd Edition

TOKO AYEUNA

48. MASON BEE REVOLUTION

Kumaha Nyiruan Gawé anu Panghésena Bisa Nyalametkeun Dunya – Hiji Palataran dina hiji Waktos.

TOKO AYEUNA

49. LASAGNA GARDENING

Sistem Lapisan Anyar pikeun Kebon Bountiful: Teu Ngali, Teu Ngagarap, Teu Nyumput, Teu Ngabodor!

TOKOAYEUNA

50. BUKU PANDUAN PENGENDALIAN Hama jeung Panyakit ORGANIK ORGANIK

Panduan Lengkep Ngajaga Kebon Sehat sareng Palataran Cara Ramah Bumi (Rodale Organic Gardening)

TOKO AYEUNA

51. LET IT ROT!: PITUDUH TÉKEBUN KOMPOSISI

Transformasi daun, jukut, jeung runtah dapur jadi emas tukang kebon!

TOKO AYEUNA

52. KUMAHA NGAMULAI KEBON SAYUR ORGANIK SORANGAN

Naha anjeun milarian pituduh anu lengkep anu bakal ngabantosan anjeun nyetél kebon sayur organik sorangan?

TOKO AYEUNA

53. Kebon ORGANIK BEBAS BUG: Ngadalikeun Serangga Hama TANPA BAHAN KIMIA

Turunkeun semprotan anu ngabahayakeun sareng diajar kontrol hama alami! Jaga kutu daun, slogs, Kumbang Jepang, Tomat sareng Tobacco Hornworms, sareng sadaya serangga jahat anu tiasa nyerang kebon atanapi halaman bumi anjeun.

TOKO AYEUNA

54. RENCANA TANPA GAGAL UNTUK KEBUN ORGANIK

Kebon Sayuran Starter: 24 Rencana Teu Gagal pikeun Kebon Organik Leutik Kalayan tips praktis pikeun ngeuyeuban taneuh, jadwal penanaman, nyiram, merangan hama, sareng seueur deui, anjeun bakal gancang mendakan kumaha gampangna ngaraosan sayuran homegrown anjeun sorangan.

9 SH5OP NOW4> 9> CARA NGAMULAI TONG WORM

Ieu buku ngandung sagalana nu peryogi pikeun ngamimitian nyieun worm composting dina hiji buku nu gampang dibaca.

Tempo_ogé: Panyebaran Peperomia Dina Cai atanapi Taneuh TOKO AYEUNA

56. PANDUAN NGEBUN KOMPOS LENGKAP

Batch banner, tumuwuh tumpukan,kompos comforter, sarta téhnik endah sejenna pikeun ngahemat waktu jeung duit, sarta ... paling flavorful, sayuran bergizi kantos.

TOKO AYEUNA

hadiah keur tukang kebon nu boga sagalana

Daptar ieu hadiah fabulous pikeun kebon nu boga sagalana ngandung rupa-rupa barang tina ukuran, wangun, jeung harga ogé! Janten anjeun pasti mendakan anu henteu acan gaduh aranjeunna!

57. neundeun sayuran & amp; RACK PENGERINGAN

Rak neundeun panén ieu mangrupikeun cara anu saé sareng sampurna pikeun para pekebun pikeun nyimpen kentang, squash, apel, bawang, sareng pepelakan sanés pikeun usum tiis. Éta ogé saé pikeun ngagaringkeun bumbu sareng kembang, supados tiasa dianggo sapanjang taun.

TOKO AYEUNA

58. PESOS KEBON HORI HORI

Parabot ngebon sigana sanés kado anu saé pikeun tukang kebon anu gaduh sadayana, tapi percanten ka kuring dina ieu. Pisau Hori Hori mangrupikeun alat ngebon anu paling saé, sareng seueur para pekebun henteu gaduh. Péso ieu mangrupikeun alat anu saé anu dibutuhkeun ku unggal tukang kebon, sareng bakal resep!

TOKO AYEUNA

59. COBRAHEAD WEEDER JEUNG BULTIVATOR

Kieu deui kuring nganggo alat-alat, tapi aranjeunna ngadamel hadiah kebon anu saé! Tambih Deui, kuring henteu kantos gaduh alat panyumputan kebon anu luar biasa sapertos Cobrahead Weeder (sareng kuring parantos nganggo seueur alat panyumputan)! Éta tiasa ngali taneuh mana waé tanpa seueur gelut, sareng ngajantenkeun gampang ngagali jukut sareng jukut kaluar tina kebon. Ieu weeder taman hebatalat dikembangkeun ku jalma-jalma anu gaduh pangalaman mangtaun-taun, sareng aranjeunna mangrupikeun alat berkebun anu kualitasna luhur!

TOKO AYEUNA

60. HUMMZINGER ULTRA HUMMINGBIRD FEEDER

Manuk kolibri diidam-idamkeun ku para pekebun, sarta aranjeunna resep tuang. Feeder Hummzinger teh pangalusna tina pangalusna, sarta bakal jadi hiji kado alus teuing pikeun kebon wae, malah lamun maranéhna sigana boga sagalana. Ieu feeder gampang-to-bersih nahan 12 ons, sarta aya 4 wewengkon dahar. Hujan dialihkeun ku kembang anu digedékeun dina feeder, aya panutup dina liang pakan anu ngajauhan tawon, sareng aya parit sireum anu diwangun.

TOKO AYEUNA

61. PANDUAN SELANG Beusi tuang

Ngabogaan pituduh pikeun selang bakal nyegah éta asup ka daérah anu teu dihoyongkeun, ngahindarkeun frustasi, sareng ngajaga selang tina ngancurkeun pepelakan kebon anjeun. Panungtun selang anu kuat ieu didamel pikeun tahan sareng janten hiasan anu saé tapi mangpaat dina ranjang kebon.

TOKO AYEUNA

62. Asah ALAT ALL-IN-ONE

Nalika ngebon di jero atanapi di luar, gaduh alat anu pas penting. Nanging, ngagunakeun alat-alat éta nyababkeun aranjeunna kusam kana waktosna, teras aranjeunna henteu kapaké deui. Éta tempat ngasah alat ieu tiasa dianggo, sareng dianggo pikeun ngasah sagala jinis alat kebon. Barang anu kedah dipikagaduh pikeun sadaya pekebun!

TOKO AYEUNA

63. TRUG KEBON KAYU

Kumpulkeun bungbuahan sareng sayuran mangrupikeun bagian anu pangsaéna tina ngebon, sareng para pekebun mana waé.cinta boga trug taman geulis dipaké pikeun ngumpulkeun sarta mawa bounty maranéhna! Trug kai badag ieu sampurna pikeun mawa sakabéh bungbuahan sarta sayuran maranéhanana ka imah, sarta pikeun mintonkeun eta dina loket ogé.

TOKO AYEUNA

64. KIT AIR IRIGASI TITIS

Kumpulkeun bungbuahan sareng sayuran mangrupikeun bagian anu pangsaéna tina ngebon, sareng jempol héjo mana waé bakal resep gaduh kado anu saé pikeun dianggo pikeun ngumpulkeun sareng mawa hadiahna! Trug kai badag ieu sampurna pikeun mawa sakabéh bungbuahan sarta sayuran maranéhanana ka imah, sarta pikeun mintonkeun eta dina loket ogé.

TOKO AYEUNA

65. CEDAR POTTING BENCH

Potting tutuwuhan téh senang jeung bisa jadi terapi ogé. Tapi sakapeung, éta henteu gampang pikeun naék sareng turun tina taneuh pikeun hiji alesan atanapi anu sanés. Upami naék sareng turun sanés masalahna, hilap alat anu diperyogikeun mangrupikeun masalah sanés. Ngabogaan bangku pot nempatkeun sagala anu diperyogikeun dina hiji tempat sareng ngajantenkeun pepelakan dugi ka tingkatna supados penanaman langkung gampang.

TOKO AYEUNA

66. FELCO PRUNING SHEARS

Pruning tutuwuhan penting pisan pikeun mastikeun aranjeunna tetep séhat. Gunting pruning ieu top-of-the-line, sareng sampurna pikeun sagala padamelan pruning. Agul dijieunna tina baja hardened kualitas luhur. Nalika aranjeunna ngagem kaluar, aranjeunna ogé tiasa diganti. Naon anu langkung saé pikeun anu resep kebon tibatan masihan aranjeunna kebon anu saé pisanparabot?

Gunting pangkas leungeun Felco.

TOKO AYEUNA

67. POWER ASSIST WHEELBARROW

Wheelbarrows dieusian ku kokotor, tutuwuhan atawa mulch bisa jadi rada beurat tur teuas kabayang sabudeureun. Gerobak surung kakuatan ieu ngagampangkeun mindahkeun sadayana di buruan, sareng bakal janten kado anu luar biasa pikeun tukang kebon. Wates beurat 200 pon bener-bener muka sabaraha aranjeunna tiasa ngangkut sakaligus.

TOKO AYEUNA

68. 5 TIER VERTICAL GARDEN

Jumlah rohangan anu dipikabutuh ku tukang kebon pikeun tumuwuh hal-hal nangtukeun naon anu tumuwuh. Penanaman kebon nangtung tingkat ieu ngabantosan ningkatkeun rohangan ngebon anu sayogi, hartosna aranjeunna tiasa tumbuh langkung seueur dina rohangan anu kirang. Henteu ngan ukur ngalegaan rohangan anu sayogi, éta ogé ngabantosan ngahémat cai ku jalan ngalirkeun cai.

TOKO AYEUNA

69. HIBRID GREENHOUSE

Naon tukang kebon anu henteu resep nampi rumah kaca salaku kado?! Panél hateup dina rumah kaca ieu didamel tina polikarbonat témbok ganda pikeun ngabantosan pepelakan tina sinar panonpoé. Sisi ngawenangkeun nepi ka 90 persén cahaya ngaliwat aranjeunna ogé. Pigura aluminiumna kuat sareng warna kulawu anu éndah. Sangkan leuwih hadé, rumah kaca ieu dilengkepan ku hiji jandéla hateup manual.

TOKO AYEUNA

70. KANTONG KEBUN DINDING VERTIKAL

Ngebon vertikal mangrupikeun tren anu ageung ayeuna, sareng tukang kebon mana waé bakal resep ngawangun témbok hirupna sorangan. Ieu kantong témbok nangtung téhDijieun tina bahan anu henteu beracun, ramah lingkungan anu nahan kalembaban anu diperyogikeun pikeun pepelakan, ngajantenkeun nyiram langkung gampang. Éta gampang dipasang atanapi dihijikeun, sareng ogé tiasa dihijikeun pikeun ngagunakeun langkung ti hiji dina rohangan anu sami.

TOKO AYEUNA

71. LIPI KOMPOS DAPUR

Seuseueurna tukang kebon nganggo ember heubeul anu awon pikeun ngumpulkeun runtah dapurna pikeun dikomposkeun. Janten ember kompos anu saé bakal janten hadiah anu saé pikeun tukang kebon anu gaduh sadayana! Kalayan saringan karbon pikeun ngatur bau sareng ngawangun stainless steel, ember kompos anu éndah ieu sampurna dianggo di jero. Ditambah ukuran 1 galon mangrupikeun ukuran anu saé pikeun dianggo di dapur.

TOKO AYEUNA

72. TRUCK HAND

Truk tangan mangrupikeun salah sahiji kado anu para pekebun henteu kantos mikirkeun mésér nyalira. Tapi éta alat anu gunana pikeun ngangkut pepelakan pot anu beurat asup sareng kaluar bumi, atanapi suplai ngebon kagok di sekitar garasi. Treuk leungeun ieu bakal ngagampangkeun mindahkeun sadaya barang-barang kebon anu beurat. Tambih Deui, éta tilep ka handap pikeun neundeun gampang.

TOKO AYEUNA

73. FISKARS 18 INCH BILLHOOK SAW

Ieu alat kebon anu luar biasa anu dibutuhkeun ku unggal tukang kebon! Billhook ieu henteu ngan ukur katingali keren, éta serbaguna. Ieu bisa dipaké pikeun weeding, pruning, sawing, motong, clearing, seeding, jeung kasampak kawas bad-ass di kebon!

TOKO AYEUNA

74. MINI CLOCHE GREENHOUSE

Sakur tukang kebon anu cicingdigawé di kebon! Kantong tote alat ieu sanés ngan ukur fungsional, éta lucu ogé. Kantong di luar cocog pikeun parabot leungeun jeung pruners, tapi ogé sampurna pikeun nyimpen telepon atawa konci maranéhanana.

TOKO AYEUNA

2. TILLER TAMAN / BULTIVATOR

Pebudidaya leutik ieu sampurna pikeun kebon naon waé, sareng gampang dicekel. Saé pikeun ngarecah taneuh dina ranjang énggal atanapi anu tos aya, sareng damel kompos sareng amandemen sanés kana taneuh. Lumaku pikeun ranjang taman leutik atawa badag, komo bisa gampang diangkat kana ranjang badag diangkat.

TOKO AYEUNA

3. Kantong Runtah Kebon anu tiasa digulung

Pakebon peryogi tempat pikeun nempatkeun daun, kliping sareng jukut nalika damel, sareng kantong runtah kebon ieu mangrupikeun solusi anu sampurna. Awét sareng portabel, kalayan serut di luhur sareng handapna beurat supados tetep nangtung. Ogé boga liang drainase di handap pikeun kirang mess. Lamun teu dipake, eta narilep nepi ka ukuran ci pikeun neundeun gampang.

TOKO AYEUNA

4. KARANG NYIRAM AGUNG

Kaleng panyiraman anu ramping sareng hampang ieu tiasa nampung 2 galon cai pikeun ngadamel wadah nyiram sareng kebon gancang sareng gampang.

TOKO AYEUNA

5. Bak Utilitas ageung

Aya seueur kagunaan bak utilitas ageung pikeun para pekebun, aranjeunna bakal heran naha aranjeunna henteu kantos panginten mésér kado ieu kanggo nyalira. Campuran taneuh, ngarendam pepelakan, ngumpulkeun runtah daun sareng kebon, ngangkut alat sareng pepelakan… daftarna terus-terusan.

dina iklim tiis bakal ngahargaan kado wijaksana ieu! Mini rumah kaca / pigura tiis ieu sampurna pikeun manjangkeun usum tumuwuh. Hal ieu ngamungkinkeun para pekebun ngamimitian awal penanaman di cinyusu, sareng ngajagi pepelakan tina ibun dina usum gugur. Éta portabel, sareng tiasa dibongkar supados gampang disimpen.TOKO AYEUNA

75. FUNKY VEG KIT GIFT BOX

Sikina sigana bakal janten hadiah pincang pikeun tukang kebon anu gaduh sadayana… tapi ieu sanés siki rata-rata anjeun! Kit kebon Funky Veg ieu bakal masihan aranjeunna sababaraha sayuran anyar anu pikaresepeun pikeun tumbuh di kebon anu aranjeunna henteu kantos dicobian! Set kotak ieu ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun pikeun ngamimitian ngembang langsung, kalebet pot, blok taneuh, spidol pepelakan, tip ngembang, sareng sababaraha siki énggal anu saé.

TOKO AYEUNA

76. DELUXE OUTDOOR BOOT SCRAPER

Sakur tukang kebon bakal ngahargaan kado scraper boot pikeun ngabantosan aranjeunna tina ngalacak kokotor dimana-mana. Boot luar / scraper sapatu ieu tiasa dipasang caket panto atanapi garasi pikeun ngajaga kacau di luar! Salaku bonus, anjeun ogé tiasa masang éta pikeun aranjeunna (kaasup hardware dipasang).

TOKO AYEUNA

BUKU Pikeun Tukang Kebon anu gaduh sadayana

Nalika balanja kado pikeun tukang kebon anu gaduh sadayana, tong hilap buku! Aranjeunna salawasna hadir éndah tur wijaksana, tur aya kitu loba anu bener hébat! Ieu sababaraha karesep kuring…

77. BULBS IN THEBASEMENT, GERANIUMS ON THE WINDOWSILL

Pangkebon anu gaduh sadayana bakal ngahargaan kado diajar kumaha ngajaga seueur pepelakan karesepna unggal usum ku mawa aranjeunna ka jero rohangan pikeun usum tiis. Buku ieu bakal ngajarkeun aranjeunna kumaha carana nyorong wates zona tumuwuhna henteu paduli kumaha tiisna di luar nalika usum tiis.

TOKO AYEUNA

78. THE BEES IN YOUR BACKyard: A GUIDE TO NORTH AMERICA'S BEES

Buku nampilkeun leuwih ti 900 poto warna anu endah tina lebah anu hirup di sabudeureun urang―di kebon sareng taman urang, sapanjang jalan satapak alam, sareng di rohangan liar diantarana. Éta ngajelaskeun sajarah alamna, kalebet dimana aranjeunna cicing, kumaha aranjeunna ngumpulkeun tuangeun, peranna salaku pollinator, bahkan kumaha cara narik aranjeunna ka buruan bumi anjeun nyalira. Cocog pikeun naturalis amatir sareng ahli sami.

TOKO AYEUNA

79. MENARIK POLLINATOR ASLI

Kalayan turunna nyiruan madu Éropa anyar-anyar ieu, langkung penting tibatan kantos pikeun nyorong kagiatan pollinator asli sanés pikeun ngajaga kembang anjeun éndah sareng bijil anjeun sareng ngahasilkeun seueur. Dina Menarik Pollinator Asli, aranjeunna bakal mendakan ide pikeun ngawangun struktur nyarang sareng nyiptakeun habitat anu ngabagéakeun pikeun rupa-rupa pollinator anu kalebet sanés ngan ukur nyiruan, tapi kukupu, renget, sareng seueur deui.

TOKO AYEUNA

80. 100 TANAMAN PIKEUN NYIBAH

Krisis lebah internasional ngancam urangsuplai kadaharan global, tapi pituduh lapangan ramah-pamaké ieu nembongkeun naon bisa Anjeun pigawé pikeun mantuan ngajaga pollinators urang. The Xerces Society for Invertebrate Conservation nawarkeun propil browsable tina 100 kembang umum, bumbu, shrubs, jeung tatangkalan nu ngarojong lebah, kukupu, renget, sarta hummingbirds. Rekomendasi basajan: pilih pepelakan anu pas pikeun pollinator, ngajagi aranjeunna tina péstisida, sareng masihan kembangan anu seueur sapanjang usum ngembang ku cara nyampur perennial sareng herbal sareng taunan!

TOKO AYEUNA

81. PENANAMAN KOMPONEN UNTUK TAMAN Dapur

Téknik penanaman pendamping parantos dianggo mangabad-abad, tapi bahkan tukang kebon anu gaduh sadayana bakal diajar ton tina kado ieu. Naha anjeun terang yén wortel bakal langkung saé upami dikurilingan ku apu, bawang sareng bit, tapi kacang henteu kedah ditanam caket bawang? Kalayan Penanaman Pendamping pikeun Tukang Kebon Dapur, aranjeunna bakal gaduh sadayana inpormasi anu diperyogikeun dina istilah anu jelas, singket kalebet bagan sareng rencana kebon anu tiasa dianggo.

TOKO AYEUNA

82. wortel resep tomat

Tandur peterseli sareng asparagus babarengan sareng anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur, tapi jaga jarak brokoli sareng tomat upami anjeun hoyong aranjeunna mekar. Mangpaatkeun sipat-sipat alami tutuwuhan pikeun ngasuh taneuh, ngusir hama, sareng ngamankeun panén anu langkung ageung. Kalayan seueur naséhat sareng saran pikeun skéma penanaman, Louise Riotte bakal mere ilham anjeunngarobah kebon anjeun jadi ékosistem nurtures alami.

TOKO AYEUNA

83. TANAMAN JAHAT

Tangkal anu ngagusur keris racun; siki beureum hérang nu eureun haté; rungkun anu nyababkeun paralisis; tangkal anggur nu strangles; jeung daun anu memicu perang. Dina Wicked Plants, Stewart nyandak langkung ti dua ratus ciptaan anu paling pikasieuneun Alam Alam. Ieu mangrupa A nepi ka Z tutuwuhan nu maéhan, ngaruksak, mabok, jeung disebutkeun nyigeung. Anjeun bakal diajar pepelakan mana anu kedah dihindari (sapertos shrubs ngabeledug), pepelakan mana anu ngajantenkeun dirina henteu resep pisan (sapertos tangkal anggur anu ngahakan Kidul), sareng anu mana anu dipaéhan mangabad-abad (sapertos jukut anu maéhan indung Abraham Lincoln).

TOKO AYEUNA

84. HERBS MEDICINAL: PANDUAN PEMULA

Ngadamel lotion aloe anu nenangkeun saatos sapatemon sareng racun ivy, ngadamel tincture dandelion-burdock pikeun ngalereskeun nyerna anu leueur, sareng nyiduh sababaraha tea balm lavender-lemon pikeun ngagampangkeun dinten anu stres. Dina pituduh bubuka ieu, Rosemary Gladstar nunjukkeun ka anjeun kumaha gampangna ngadamel pangobatan herbal anjeun nyalira pikeun panyawat umum kahirupan. Gladstar propil 33 tutuwuhan penyembuhan umum tur ngawengku nasihat on tumuwuh, Panén, Nyiapkeun, sarta ngagunakeun bumbu dina tinctures penyembuhan, minyak, sarta creams. Simpen kabinét obat anjeun pinuh ku olahan herbal alami anu murah.

TOKO AYEUNA

85. THE BOTANIS DRUNKEN

Dipasihan ku fakta-fakta anu pikaresepeun sarenganekdot well-dipilih, tur brisk Amy Stewart ngeunaan asal usul arwah acquaints kipas cocktail panasaran kalawan unggal bahan conceivable. Dimimitian ku klasik (tina agave dugi ka gandum), anjeunna nyentuh sumber anu teu jelas-kaasup tangkal anu aya dina jaman dinosaurus-saacan ngagali kana bumbu, rempah-rempah, kembang, tangkal, buah-buahan, sareng kacang anu masihan inuman anu paling hébat di dunya rasa has. Sapanjang jalan, anjeun bakal ngarasakeun sidebars on bug dina booze jeung resep inuman inspirasi kalawan backstories nu nyieun obrolan pihak cocktail meriah.

TOKO AYEUNA

86. TANAMAN PANAS PIKEUN IKLIM DINGIN

Pakebon anu gairah dina iklim anu leuwih tiis bajoang ti taun ka taun pikeun ngiuhan pepelakan tropis anu anca. Édisi paperback anyar kami mangrupikeun jawaban pikeun masalahna - naséhat praktis pikeun ngahontal tampilan tropis di kebon anu sedeng. Panulis, anu cicing sareng kebon di Long Island, New York, ngungkabkeun rahasia pikeun nyiptakeun bentang anu subur sareng flamboyan. Bab anu misah nyertakeun topik sapertos prinsip desain sareng pangropéa, seleksi pepelakan anu leres, ngebon wadahna, sareng usum tiris.

TOKO AYEUNA

Hésé pisan milarian kado anu saé pikeun para pekebun, khususna upami aranjeunna parantos gaduh sadayana, sareng anjeun henteu gaduh jempol héjo sorangan. Abdi ngarepkeun daptar ieu tiasa ngabantosan anjeun masihan seueur ide!

Tong hariwang upami anjeun henteu mendakan naon waé anu anjeun resep dina daptar ieu, kuring gaduhton Panungtun kado berkebun séjén. Janten pastikeun klik tautan di handap pikeun langkung seueur ideu…

Pitunjuk Kado Tukang Kebon Langkung seueur

    Tambahkeun ideu anjeun pikeun kado pangsaéna pikeun tukang kebon dina bagian koméntar di handap!

    TOKO AYEUNA

    6. SLOGGERS GARDEN CLOGS

    Poho maké sapatu ténis heubeul di kebon, sapasang sapatu berkebun kualitas luhur mangrupakeun changer kaulinan - sarta Sloggers anu pangalusna sapatu ngebon kaluar dinya. Aranjeunna nyaman mun teu ngagem, sarta buktina cai. Taya deui suku baseuh atawa bécék. Tambih Deui, aranjeunna gampang geser kaluar jeung kaluar imah.

    TOKO AYEUNA

    7. GARDEN DUMP CART

    Ieu Garden Dump Cart cocog pikeun ngangkut kokotor, kompos, mulch, pepelakan, pot… Fitur dump gancang-release ngajadikeun unloading gancang. Ban pneumatik anu ageung sareng gagang empuk ngagampangkeun narik beban anu beurat.

    TOKO AYEUNA

    8. IMAH MANUK DEKORATIF

    Henteu ngan ukur manuk anu pikaresepeun pikeun diawaskeun, tapi ogé mangpaat pikeun aya di sabudeureun sabab ngadahar serangga anu goréng dina pepelakan urang. Sakur tukang kebon bakal muja kado anu wijaksana ieu (sareng kitu ogé babaturan buluna!). Imah manuk hiasan ieu warna-warni sareng pikaresepeun ogé.

    TOKO AYEUNA

    9. HIDEAWAY HOSE REEL

    Hoses tiasa clunky mun digawekeun ku, sarta kasampak awon nalika aranjeunna nuju ditinggalkeun dina tihang acak. Reels selang taman mangrupikeun hadiah praktis pikeun para pekebun. Ieu katingalina saé, sareng bakal ngabantosan manjangkeun umur selang kebonna. Tambih Deui, dasarna swivels sarta stake kana taneuh sangkan reeling dina selang leuwih gampang.

    TOKO AYEUNA

    10. PANDUAN SELANG TAMAN

    Ngajalankeun selang kakebon tiasa gancang janten nyeri nalika aranjeunna kedah lirén unggal sababaraha detik pikeun mastikeun teu aya pepelakan anu ditumbuk. Pituduh selang mantuan para pekebun ku cara ngajagi tutuwuhan jeung kembangna tina ruksak ku selang.

    TOKO AYEUNA

    11. KANDUNG Panén

    Wajib pikeun tukang kebon anu melak kadaharan atawa resep ngumpulkeun kembang potong tina kebon. Karanjang panén ieu gaduh gagang anu matak ngagampangkeun pikeun nahan, sareng cukup jero pikeun panén ageung. Tambih Deui, katingalina saé janten aranjeunna tiasa nempatkeun éta langsung dina lokét dapur pikeun nyimpen sayuran seger dugi ka siap dianggo.

    TOKO AYEUNA

    12. TAMAN TAMAN LUCU

    Tukang kebon resep nambihan hiasan anu pikaresepeun sareng warni ka kebonna. Patok taman hiasan ieu sanés ngan ukur kado berkebun anu lucu, tapi ogé fungsional. Éta bisa dipaké dina pot atawa di kebon pikeun staking tutuwuhan, atawa ngan saukur hiasan.

    TOKO AYEUNA

    13. Klip pepelakan kebon

    Kado anu praktis sareng wijaksana, klip pepelakan ieu ngagampangkeun para pekebun ngadukung pepelakan sareng kembang. Klip tutuwuhan langkung gampang dianggo tibatan benang atanapi senar, tiasa dianggo deui, sareng katingalina saé ogé.

    TOKO AYEUNA

    14. GARDEN OBELISK

    Pasihan tukang kebon karesep anjeun kado anu fungsional sareng éndah. Aranjeunna yakin murag asih jeung obelisk ieu, sarta eta bakal kasampak hebat di kebon maranéhanana ogé. Sampurna pikeuntrellising tutuwuhan vining, ngarojong kembang atawa sayuran, atawa ngan nangtung sorangan salaku unsur hiasan di kebon.

    TOKO AYEUNA

    15. Garpu SPADING TAMAN

    Ieu kado anu pasti dipikabutuh ku unggal tukang kebon. Garpu spading taman ieu hadé pikeun ngarobah tumpukan kompos, nyebarkeun mulch, ngagarap taneuh, ngarecah kokotor anu kuat, atanapi ngali pepelakan - sebutkeun! Tukang kebon karesep anjeun malah tiasa ngadagangkeun sekop spade saatos aranjeunna ningali kumaha mangpaatna alat ieu.

    TOKO AYEUNA

    16. KABINET PENYIMPANAN ALAT

    Unggal tukang kebon butuh tempat pikeun nyimpen parabot jeung suplaina! Kabinét neundeun jangkung ieu tiasa dianggo salaku wadah alat kebon, sareng bakal ngajaga sadayana diatur dina hiji tempat. Sajaba ti éta, éta tugas beurat, sarta cukup kuat pikeun nahan barang beurat kawas kantong kokotor atawa pupuk ogé, sarta kasampak hébat.

    TOKO AYEUNA

    17. CORONA HAND PRUNERS

    Teu aya tukang kebon anu tiasa hirup tanpa pasangan pangkas anu saé, sareng aranjeunna mangrupikeun hadiah anu saé pikeun tukang kebon. Pruners ieu sampurna, sadaya-sabudeureun taman pruner. Éta hadé pikeun dianggo di kebon, atanapi pikeun pruning pepelakan pot.

    TOKO AYEUNA

    18. GANTENG TAMAN KÉELING PAD

    Ieu mah rata-rata, léngkob léngkéng! Éta langkung kandel sareng langkung ageung tibatan tukang kebon kebon anu sanés anu kuring kantos dianggo, sareng éta karesep kuring. Tambih Deui, éta hampang sareng gampang dibawa ka kebon.

    TOKO AYEUNA

    19. PANJANGTongkat nyiram anu dicekel

    Tongkat cai anu dicekel panjang mangrupikeun solusi anu saé pikeun nyiram pepelakan anu susah dihontal. Éta hadé pikeun nyiram karanjang gantung, tapi ogé ngagampangkeun cai ranjang kebon sareng pepelakan pot tanpa ngabutuhkeun seueur bending.

    TOKO AYEUNA

    20. DIGITAL HOSE TIMER

    Digital hose timers gampang pisan diatur, sarta nyieun pot nyiram, kebon, atawa padang rumput hejo sagemblengna hands-off. Éta ngan saukur perlu nyolok eta, tur nyetel interval watering jeung lilana, sarta voilà! Tukang kebon karesep anjeun moal kedah hariwang deui naha aranjeunna nyiram pepelakanna atanapi henteu!

    TOKO AYEUNA

    HADIAH BUKU KEBUN DASAR

    Buku ogé janten kado anu saé pikeun para pekebun! Ieu daptar pondok tina buku ngebon umum anu bakal dipikacinta ku tukang kebon.

    21. SAYUR Vértikal

    Sayuran Vértikal nyaéta rusiah pikeun ngamangpaatkeun rohangan anjeun; mun anjeun tumuwuh ka luhur tinimbang ka luar, anjeun bakal ganda atawa tilu kali lipat hasil tina kebon spasi leutik Anjeun.

    TOKO AYEUNA

    22. THE tukang kebon

    Pituduh geulis tur basajan pikeun edible ngebon. The Backyard Gardener mangrupikeun buku panduan komprehensif anu bakal ngabantosan anjeun ngamimitian. Ieu ngawengku sagalana ti seleksi taneuh nepi ka tumuwuh jeung panén.

    TOKO AYEUNA

    23. NGEBUN SAYUR-HASIL TINGGI

    Anjeun moal percanten kana panon anjeun nalika ningali ukuran panén anjeun! Dina Sayuran Hasil TinggiBerkebun, panulis Colin McCrate sareng Brad Halm nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun kebon kadaharan anjeun langkung produktif, henteu paduli ageung atanapi alit. Anjeun bakal diajar rusiah maranéhna pikeun nyiapkeun taneuh, milih jeung muterkeun pepelakan Anjeun, sarta pemetaan kaluar rencana husus husus pikeun ngamangpaatkeun spasi Anjeun tur usum tumuwuh Anjeun.

    TOKO AYEUNA

    24. THE GARDEN PRIMER

    Referensi berkebun anu paling komprehensif, ngahibur, handap-ka-bumi, sareng dipuji pisan. Ayeuna klasik tercinta dirévisi hareup-ka-tukang. Édisi énggal parantos 100% organik, anu dina panangan Barbara Damrosch ogé hartosna tiasa diaksés. Ieu ngagambarkeun panalungtikan panganyarna ngeunaan tutuwuhan, taneuh, parabot, jeung téhnik.

    TOKO AYEUNA

    25. MINGGU-MINGGU BUKU PANDUAN Tukang Kebon Sayur

    Naha anjeun tukang kebon berpengalaman anu nekad pikeun ningkatkeun hasil pamotongan atanapi ngamimitian kebon sayur munggaran anjeun, Buku Panduan Tukang Kebon Sayuran Minggu-demi-Minggu bakal ngabantosan anjeun ngatur jadwal anjeun sareng prioritas anu penting. 26 NO. ALKITAB THE TAMAN SAYUR

    Metoda ngebon anu ngahasilkeun luhur legendaris Smith nekenkeun barisan anu lega, metode organik, ranjang anu diangkat, sareng taneuh anu jero. Suksés ku pepelakan anu rewel, cobian variétas anyar sareng anu teu biasa, sareng diajar kumaha cara inovatif manjangkeun usum ngembang anjeun.

    TOKO AYEUNA

    HADIAH HEBAT UNTUK KEBON ORGANIK

    Leupaskeun setrés tina balanja.éta kado sampurna pikeun pekebun organik! Daptar ieu gaduh seueur ide anu saé pikeun naon waé anu tiasa dicandak pikeun kasempetan naon waé.

    Janten anjeun pasti bakal ngagaleuh kado anu aranjeunna resep, sanaos anjeun henteu terang ngeunaan ngebon organik.

    27. COMPOST TUMBLER BIN

    Kompos mangrupa bagian penting tina ngebon organik, éta naha urang nyebut emas hideung! Ieu pupuk alam, sarta mantuan replenish gizi taneuh perlu terus ngahasilkeun bungbuahan sarta sayuran organik nikmat. Saha waé anu ngebon sacara organik leres-leres peryogi tong kompos. Ieu gampang pisan dianggo, sareng ngadamel kompos sareng kompos tea!

    TOKO AYEUNA

    28. COMPOST STARTER

    Compost starter ngandung mikroorganisme alam nu mantuan pikeun ngamimitian, sarta ogé pikeun nyepetkeun prosés composting. Éta kado anu sampurna pikeun tukang kebon organik anu nembé ngamimitian kompos, atanapi saha waé anu resep komposer!

    TOKO AYEUNA

    29. TERMOMETER KOMPAST BANGUNAN

    Panas kacida pentingna pikeun kasuksesan kompos bumi, ku kituna térmométer kompos mangrupikeun kado anu saé pikeun kéngingkeun tukang kebon organik. Ieu gaduh bobot panjang anu saé (20 inci), sareng alat ukur suhu anu gampang dibaca tina 40F ka 180F. Dialna disandi warna sareng tahan kabut, sareng sadaya alat tahan cai sareng awét.

    TOKO AYEUNA

    30. KANTONG TEH KOMPOS

    Salah sahiji pupuk organik pangalusna pikeun dipaké dinatutuwuhan téh cair tea kompos. Kompos cair nyayogikeun seueur gizi penting pikeun pepelakan, sareng ngabantosan ngawangun populasi mikroba dina taneuh ogé. Kantong teh ieu ngandung sadaya kompos alami, sareng ngagampangkeun para pekebun ngadamel tuangeun pepelakan alami sorangan!

    TOKO AYEUNA

    31. KOMPAS DAPUR

    Kaseueuran tukang kebon nganggo ember plastik anu awon pikeun ngumpulkeun runtah dapur pikeun kompos, janten ember logam anu lucu ieu bakal janten hadiah anu saé pisan. Ember 1 galon ieu ngandung saringan karbon anu ngabantosan ngontrol bau. Luar ngabogaan finish stainless steel pisan pikaresepeun hartina ngajaga LIPI kompos di dapur moal jadi hiji eyesore. Katambah gagang anu beurat-beurat ngagampangkeun dibawa ka tumpukan kompos.

    TOKO AYEUNA

    32. TONG HUJAN

    Jenis cai anu paling hadé pikeun pepelakan nyaéta cai hujan, sareng unggal kebon organik kedah ngagaduhan tong hujan. Gampang pisan ngaitkeun ieu kana talang, sareng aranjeunna tiasa langsung ngumpulkeun cai hujan pikeun kebonna! Spout di handap bakal ngagantelkeun kana selang taman standar pikeun nyieun watering tutuwuhan atawa ngeusian hiji watering bisa gampang.

    TOKO AYEUNA

    33. SISTEM COMPOSTING CACING

    Upami anjeun milari ide kado anu unik pikeun para pekebun organik, maka pabrik cacing ieu mangrupikeun anu paling saé! Kalayan sistem ieu, kompos cacing tiasa dilakukeun dimana waé - di jero ruangan atanapi di luar! Ieu mandiri

    Timothy Ramirez

    Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.