Pengendalian Hama Alami Pikeun Pepelakan Rumah Tangga… Ucapkeun NO Pikeun Péstisida Beracun!

 Pengendalian Hama Alami Pikeun Pepelakan Rumah Tangga… Ucapkeun NO Pikeun Péstisida Beracun!

Timothy Ramirez

Ngagunakeun kontrol hama alami pikeun pepelakan jero ruangan langkung séhat pikeun urang sareng pepelakan urang. Aya seueur pangobatan bumi anu tiasa dianggo pikeun maéhan bug dina pepelakan jero ruangan! Ku kituna leupaskeun péstisida kimiawi beracun, jeung cobaan ieu métode gantina.

Tempo_ogé: Kumaha Melak Succulents di jero ruangan atanapi di luar

Bisa jadi frustasi mun manggihan bug dina houseplant tercinta. Tapi upami anjeun ngagaduhan pepelakan jero ruangan, dina sababaraha waktos anjeun kamungkinan kedah nungkulan hama houseplant. Éta henteu pikaresepeun - percanten ka kuring, kuring terang!

Tapi aya seueur pangobatan bumi alami anu anjeun tiasa dianggo pikeun maéhan serangga dina pepelakan jero ruangan, ku kituna anjeun tiasa ngalangkungan péstisida kimia anu ngabahayakeun.

Kahiji, hayu urang ngobrol ngeunaan naha langkung saé ngagunakeun metode alami tibatan péstisida kimia sintétik dina pepelakan jero ruangan.

Naha Pamakéan Pestisida Alami dina jero ruangan.

Alesan anu jelas pikeun ngagunakeun péstisida alami dina pepelakan jero ruangan tibatan anu sintétis nyaéta kusabab aranjeunna langkung séhat pikeun urang. Maksudna, saha waé anu hoyong menyemprot sadaya bahan kimia beracun di jero imahna. Sanes abdi.

Tapi, sanés ngan ukur bahaya pikeun anjeun, kulawarga, sareng piaraan anjeun, tapi ogé mahal. Tambih Deui, aranjeunna henteu salawasna dianggo pikeun maéhan bug dina pepelakan jero ruangan.

Seueur hama pepelakan jero ruangan anu tahan, atanapi tiasa gancang ngawangun résistansi kana péstisida kimia. Sareng ngagunakeun éta ngan ukur bakal ngajantenkeun masalah anjeun langkung parah dina jangka panjang.

Janten, lewati péstisida kimia sintétik (ogé katelahSalaku inséktisida), sareng nganggo ubar alami anu langkung aman sareng efektif ieu pikeun serangga dina pepelakan…

Infestasi skala houseplant dina pepelakan jero ruangan

Kontrol Hama Alami Pikeun Houseplants

Di handap ieu anjeun bakal mendakan sababaraha pangobatan pikeun dicoba. Gumantung kana hama, sareng ukuran infestasi, sababaraha bakal tiasa dianggo langkung saé tibatan anu sanés.

Janten, langkung saé terang naon jinis kutu houseplant anu anjeun urus supados milih metode anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeunana.

Oge, anjeun tiasa mendakan yén ngagabungkeun sababaraha metode ieu bakal tiasa dianggo anu pangsaéna. Janten pastikeun ékspérimén sareng pangobatan anu béda.

Naon waé anu anjeun pilih, anjeun kedah terus-terusan. Anjeun teu tiasa nyingkirkeun infestasi ngan ukur hiji atanapi dua pangobatan. Butuh sababaraha waktu.

Tempo_ogé: Kumaha carana nyingkirkeun serangga skala dina houseplants, pikeun alus!

Cai Sabun

Sabun maéhan bug dina kontak. Gampang nyieun pembunuh bug alami anjeun sorangan pikeun pepelakan jero ruangan. Resep semprot bug homemade abdi nyaéta hiji séndok téh sabun cair hampang ka hiji liter cai.

Paké dina botol semprot, atawa keur nyeuseuh daun tutuwuhan nu loba infested (uji heula dina daun pikeun mastikeun pabrik teu sénsitip kana campuran).

Sabun inséktisida organik ogé bisa dipaké salaku inséktisida alam 2 inséktisida imah 3> ="" alami.="" inséktisida="" p="">

Rubbing Alkohol

Gunakeun kapas anu dicelupkeun kana alkohol pikeun maéhan sareng ngaleungitkeun hama serangga tina pepelakan.

Ieu.Bisa jadi rada pikaboseneun, tapi gawéna hébat pikeun miceun klaster badag hama kawas aphids, skala, atawa mealybugs tina tutuwuhan.

Minyak Neem

Minyak nimba organik mangrupakeun péstisida alam pikeun tutuwuhan indoor, sarta pohara efektif pikeun ngadalikeun sarta ngaleungitkeun hama houseplant umum.

Ku kituna anjeun bakal boga pangaruh dina unggal poé.

Upami anjeun gaduh masalah sareng serangan kambuh, kuring nyarankeun pisan mésér sababaraha. Diajar kumaha ngagunakeun inséktisida minyak nimba alami di dieu.

Péstisida alami minyak nimba pikeun pepelakan jero ruangan

Panutup Taneuh

Tutupan taneuh pepelakan jero ruangan anu kaserang ku ganti baju luhur penghalang nyamuk, atanapi cobian panutup taneuh keusik pikeun ngadalikeun nyamuk jamur.

Tutupan taneuh di bumi anu sanés tiasa diatomasi ku hama sareng jamur anu tiasa diatom di bumi. Taneuh pepelakan.

Perangkap Ketan Konéng

Perangkap caket konéng anu murah, henteu beracun, sareng tiasa dianggo pikeun nangkep serangga dewasa ngalayang houseplant sapertos gnats jamur, kutu daun sareng lalat bodas.

Perangkap ketan anu teu beracun maéhan serangga ngalayang houseplant, ku kituna hama kedah ditangtayungan ku sababaraha cara pikeun ngaleungitkeun hama. Sakali anjeun ngawitan ngubaran houseplant pikeun bug, terus ngalakukeun sahenteuna sakali sapoé nepi ka infestation dina kontrol. Tong putus asa, urang tiasa meunang perang ieu sareng teteptatangkalan imah urang sacara alami bebas hama.

Satuluyna, diajar sacara saksama cara nyingkirkeun kutu pepelakan jero ruangan sacara alami.

Upami anjeun bosen ngalawan kutu dina pepelakan jero ruangan anjeun, anjeun peryogi salinan eBook Kontrol Hama Houseplant. Éta gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nyingkirkeun kutu anu jahat pikeun GOOD! Unduh salinan anjeun ayeuna!

Tulisan Langkung Ngeunaan Kontrol Hama Pepelakan Rumah Tangga

Ninggalkeun koméntar di handap sareng bagikeun pangobatan bumi karesep anjeun sareng metode kontrol hama alami pikeun pepelakan jero ruangan!

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.