Kumaha Melak Indung Dina Waluh Léngkah-léngkah

 Kumaha Melak Indung Dina Waluh Léngkah-léngkah

Timothy Ramirez

Menanam ibu-ibu dina waluh mangrupikeun proyék anu pikaresepeun sareng gancang anu bakal nambihan sentuhan unik kana hiasan usum gugur anjeun. Dina postingan ieu, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel pepelakan waluh anu pikaresepeun ieu pikeun ibu-ibu, léngkah-léngkah.

Upami anjeun resep ngahias bumi anjeun pikeun usum gugur, ibu-ibu anu melak waluh mangrupikeun tambihan anu saé pikeun tampilan anjeun.

Ieu ide anu gampang sareng pikaresepeun pikeun ngahias usum gugur, sareng éta ogé ageung upami anjeun ngembang>

Ngarobah waluh jadi planter super lucu keur chrysanthemums caang mangrupakeun cara unik pikeun mawa vibrance taman anjeun kana bulan colder.

Ngahias emper jeung pakarangan anjeun, atawa bawa ka jero pikeun make centerpieces keur Lebaran jeung Thanksgiving pihak Anjeun.

Tempo_ogé: Panyebaran Rosemary Ku Rooting Motong Dina Cai atanapi Taneuh

Malah anjeun bisa dibikeun ka babaturan jeung kulawarga! Waluh anu pinuh ku ibu-ibu ngajadikeun kado nyonya rumah anu saé kalayan sentuhan pribadi tambahan éta.

Tip Pikeun Milih Ibu anjeun & amp; Pumpkins Combo

Anjeun tiasa nganggo waluh sareng ibu ti kebon anjeun atanapi toko, bagian éta henteu masalah. Sagala rupa jeung kombinasi bakal dianggo hébat.

Pilih combo nu Sigana nice babarengan, atawa salah sahiji nu cocog decor ragrag Anjeun. Heck, Anjeun malah bisa make gourds tinimbang waluh sangkan planters Anjeun malah leuwih metot.

Ngan pastikeun pikeun masangkeun hiji nu proporsional ukuranana hiji jeung lianna. Melak indung badag dina leutikwaluh - atawa sabalikna - moal jalan ogé, atawa kasampak alus.

Lian ti éta, euweuh aturan pikeun proyék ieu. Janten kréatif, sareng senang-senang.

Tempo_ogé: Spring Houseplant Kamanusaan sarta Studi Daptar pariksa

Abdi resep pisan ieu waluh abu-abu anu katingali saé anu kuring mendakan di pasar tani. Éta katingalina hebat digabungkeun sareng kembang beureum poék ti ibu-ibu anu kuring pilih.

Pos Terkait: Kumaha Cara Ngabekukeun Potongan Waluh Atawa Puree

Milih kombinasi mum sareng waluh

Kumaha Melak Ibu-ibu anu pangsaéna dina ieu

Anjeun gaduh pumpkins jeung mums di kebon Anjeun. Tambih Deui, anjeun ngan butuh sababaraha barang rumah tangga dasar pikeun nyieunna.

Ibu-ibu anu dihias gugur anu pikaresepeun di jero waluh

Perbekalan Dibutuhkeun

Nyiptakeun hiji waluh mum planter.

  • Tutuwuhan indung anu anjeun pilih
  • Waluh atanapi labu <18 anu cukup ageung pikeun nahan kni> 3> Naon cara favorit anjeun ngagunakeun mums jeung waluh pikeun ngahias usum gugur?

Nyitak Mums Mudah Ieu Dina Proyék Waluh

Ngahasilkeun: 1 waluh & amp; mum planter

Menanam Ibu Dina Waluh

Menanam Ibu dina Waluh mangrupikeun proyék anu gampang, gancang, sareng murah. Anggo pepelakan anu pikaresepeun ieu pikeun ngahias teras sareng buruan anjeun usum gugur. Atanapi bawa ka jero pikeun dianggo janten pusat pikeun pesta Lebaran sareng Thanksgiving anjeun.

Waktos Persiapan10 menit AktifWaktos20 menit Total Waktos30 menit

Bahan

  • Tutuwuhan indung anu anjeun pilih
  • Waluh atanapi labu anu cukup ageung pikeun nahan indung
  • Péso seukeut
  • Sendok anu langkung ageung
  • Sendok anu langkung ageung (opsional)
  • Sarung tangan pakai buang (opsional)
  • Pita warna gugur, atawa hiasan séjénna (opsional)

Petunjuk

    1. Pilih kombo waluh jeung mum anjeun – Teu aya loba aturan anu kudu diturutan di dieu, anjeun bisa ngijinkeun kreativitas anjeun. Pilih warna anu pasea, atanapi anu silih pujian, éta terserah anjeun! Tapi, pastikeun mums jeung pumpkins anjeun proporsional dina ukuran. Lamun hiji leuwih badag atawa leuwih leutik ti nu séjén, éta moal kasampak alus teuing.
    2. Cabut mum tina pot na - Leupaskeun lalaunan kaluar tutuwuhan tina wadahna eta asup. Anjeun bakal peryogi pot pikeun lengkah saterusna, tapi sisihkan mum pikeun ayeuna.
    3. Tarik bunderan di tengahna teundeun waluh di luhureun waluh. Paké spidol permanén atawa ngalacak bunderan sabudeureun luar pot. Ieu bakal jadi lolongkrang dimana anjeun bakal melak indungna.
    4. Potong lolongkrang dina luhureun waluh - Paké péso seukeut pikeun motong muka liang nu anjeun lacak dina hambalan panungtungan. Tuturkeun sapanjang garis nu Anjeun Drew sakumaha ogé anjeun bisa jadi bunderan téh nice jeung malah. Anjeun tiasamotong luhureun off di bagian, lamun éta gampang pikeun anjeun. Teu kudu disimpen sapotong-potong, da ngan saukur miceun.
    5. Leupaskeun luhureun waluh – Sanggeus beulahna potong, cabut luhurna, tuluy dialungkeun kana tong kompos. Upami bunderan anjeun katingalina oyag, cokot waktos sakedik kanggo ngukirna langkung mulus.
    6. Leupaskeun peujit sareng siki - Pikeun masihan rohangan pikeun akar mum, anjeun panginten kedah nyabut sababaraha usus sareng siki waluh. Kantun scoop aranjeunna nganggo sendok ageung atanapi panangan anjeun (anjeun hoyong nganggo sarung tangan anu tiasa dianggo upami anjeun nganggo panangan). Anjeun teu kedah miceun sadaya barang tina jero waluh, cukup pikeun nyéépkeun rohangan pikeun melak mum. Pikirkeun sésa-sésa salaku pupuk tambahan!
    7. Tambahkeun taneuh pot – Tuang taneuh pot anu cukup kana handapeun waluh supados puncak akar mums aya satengah dugi ka hiji inci di handapeun bukaan anu anjeun potong. Ninggalkeun jumlah headspace nice bakal nyegah kokotor ngalir handap sisi waluh mun anjeun cai mum.
    8. Tandur mum dina waluh - Tandur mum dina pot kembang waluh anjeun sakumaha dina wadah sejenna. Gently pencét taneuh pot sabudeureun rootball sakumaha diperlukeun pikeun ngeusian liang penanaman sagemblengna.
    9. Siram krisan - Sanggeus mum dipelak dina waluh, cai eta pikeun ngidinan.taneuh potting pikeun netep. Leupaskeun deui liang-liang atawa celah-celah nu leuwih gedé ku taneuh, lamun perlu.

    10. Ngahias (opsional) – Anjeun tiasa ngantepkeun pepelakan waluh anjeun kumaha waé, atanapi dandananana. Coba tambahkeun busur hiasan sapertos kuring, atanapi sababaraha karangan bunga gugur.
© Gardening® Kategori:Produk Kebon

Timothy Ramirez

Jeremy Cruz mangrupikeun tukang kebon avid, horticulturalist, sareng panulis berbakat di tukangeun blog anu populer, Meunang Sibuk Berkebun - Berkebun DIY Pikeun Pemula. Kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman di lapangan, Jeremy parantos ngasah kaahlian sareng pangaweruhna pikeun janten sora anu dipercaya dina komunitas kebon.Tumuwuh di tegalan, Jeremy ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun alam sareng karesep pikeun pepelakan ti umur dini. Ieu fostered gairah anu antukna ngarah manehna ngudag gelar di Hortikultura ti universitas bergengsi. Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagaduhan pamahaman anu kuat ngeunaan sababaraha téknik berkebun, prinsip perawatan pepelakan, sareng prakték sustainable anu ayeuna anjeunna bagikeun ka pamiarsana.Saatos réngsé pendidikanna, Jeremy ngamimitian karir anu nyugemakeun salaku horticulturist profésional, damel di kebon botani anu kasohor sareng perusahaan landscaping. Pangalaman panangan ieu ngungkabkeun anjeunna kana rupa-rupa pepelakan sareng tantangan ngebon, anu salajengna ningkatkeun pamahaman anjeunna ngeunaan karajinan.Motivasi ku kahayangna pikeun demystify ngebon sarta nyieun diaksés pikeun beginners, Jeremy dijieun Get Busy Berkebun. Blog éta janten sumber daya komprehensif anu pinuh ku naséhat praktis, pituduh léngkah-léngkah, sareng tip anu teu ternilai pikeun anu ngamimitian perjalanan ngebon. Gaya tulisan Jeremy pisan pikaresepeun sareng relatable, ngajantenkeun komplekskonsép anu gampang kaampeuh bahkan pikeun anu henteu ngagaduhan pangalaman sateuacana.Kalayan sikap anu ramah sareng gairah asli pikeun ngabagi pangaweruhna, Jeremy parantos ngawangun pengikut anu satia pikeun peminat berkebun anu percanten kana kaahlianana. Ngaliwatan blog na, anjeunna geus mere ilham loba individu pikeun nyambungkeun deui jeung alam, ngokolakeun spasi héjo sorangan, sarta ngalaman kabagjaan tur minuhan nu ngebon brings.Nalika anjeunna henteu ngurus kebon sorangan atanapi nyerat tulisan blog anu pikaresepeun, Jeremy sering tiasa dipendakan di bengkel ngarah sareng nyarios dina konperénsi berkebun, dimana anjeunna masihan hikmahna sareng berinteraksi sareng sasama pencinta pepelakan. Naha anjeunna ngajar pemula kumaha nyebarkeun siki anu munggaran atanapi naroskeun para pekebun anu berpengalaman ngeunaan téknik canggih, dedikasi Jeremy pikeun ngadidik sareng nguatkeun komunitas berkebun bersinar dina unggal aspék karyana.